Hit uređaj za dubinsko čišćenje lica koji smo jedva dočekale!

Svaka žena želi imati lijepu i čistu kožu, a u današnjem užurbanom vremenu prilično je teško naći dva sata za tretman u kozmetičkom salonu. No, postoji super rješenje, a to je ultrazvučna špatulica za čišćenje lica i anti-age Rio Ultrasonic Facial.

Klasične četkice za čišćenje lica koje su preplavile tržište zadnjih godina pomogle su očistiti pore i poboljšati kožu milijunima žena (i muškaraca) u svijetu, ali ako ste spremni svoju dosadašnju naviku čišćenja lica podići na višu razinu, razmislite o uređaju Ultrasonic Facial od Ria.

Rio Ultrasonic Facial čisti kožu lica i pomaže u prodiranju proizvoda za njegu kože u dublje razine tkiva kože. U kombinaciji s ultrazvukom koji poboljšava cirkulaciju i aktivira mišiće, pridonosi efektu ravnanja kože, pri čemu se smanjuju sitne linije i bore, te poboljšava tonus kože.

Uređaj emitira ultrazvučne valove niskog i visokog intenziteta, te kombinira 2 kozmetičke tretmana: dubinsko čišćenje i sonoforezu. Dubinsko čišćenje ili piling postiže se pomicanjem špatule uređaja po mokroj koži lica. Na taj način ultrazvučne vibracije nježno ispiru nečistoće duboko iz pora kože, koje nije moguće postići uobičajenim pranjem lica.  Sonoforeza je postupak kojim se pulsirajućim valovima poboljšava propusnost kože i postiže učinkovitija apsorpcija seruma.

Djelovanje ultrazvuka na kožu

Tretman ultrazvukom medicinski je dokazan tretman koji koristi ultrazvučne valove za uklanjanje mrtvih stanica kože, čime se poboljšava mikrocirkulacija, a kremama i serumima koje inače koristite pojačava se djelovanje uz njegovu primjenu. Sam postupak je neinvazivan i potpuno siguran. Uklanjaju se mrtve stanice kože, a rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Ultrazvučni tretman lica rješava mnoge probleme s kojima se susrećemo tijekom starenja kože: sitne i duboke bore, nečistu kožu sklonu aknama, začepljene pore, te probleme osjetljive i umorne kože. Više o samom proizvodu i njegovim značajkama možete pronaći na linku i otkriti u videu u nastavku:

MEDIKOR BEAUTY

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog proizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku. Rio Ultrasonic Facial te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama. Sva prodajna mjesta pogledajte ovdje.

Pratite nas na našem Facebook i Instagram profilu te YouTube kanalu.

Foto: Instagram, PR

0