Ovo je puder koji ćemo nositi svaki dan u ljetnoj sezoni!

Ovo je puder koji ćemo nositi svaki
dan u ljetnoj sezoni!

Od kako nas je zadesila pandemija prije nešto više od dvije godine, životi su nam se drastično promijenili. Trendovi koji su obilježili posljednje dvije godine fokusirani su primarno na udobnost i osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži. Modni svijet okrenuo se prema ležernijem načinu odijevanja, sve više posežemo za oversized komadima koje možemo kombinirati u dnevnim i večernjim outfitima. S druge strane beauty industrija okrenula se ‘No Make-up Make-up’ trendu. U suštini, prije smo koristili šminku na način da je ona bila primjetna na našem licu, a sada ju nanosimo kao drugi sloj kože. Ne pretjerujemo, koristimo lagane i nježne teksture koje prikrivaju vidne imperfekcije, ali i dalje nam daju prirodan sjaj – a možda i ono najvažnije daju našoj koži da diše.

Možemo reći kako teški puderi postaju dio prošlosti, sve više koristimo upravo BB ili CC kreme koje daju našoj koži da diše. Na tržište gotovo svakodnevno stižu novi puderi lagane teksture, a ponekad je doista teško odabrati jedan u moru toliko proizvoda. No, danas nam se rijetko događa da na tržište dolaze inovativni proizvodi koji će promijeniti način na koji nosimo šminku, možda je primaran razlog tome što postoji obilje proizvoda u make-up svijetu.

Jones Road novi puder nositi ćemo cijelu ljetnu sezonu

Inovativan proizvod koji je lansiran ovog tjedna na tržište je What The Foundation (WTF) brenda Jones Road. Jones Road brend je poznate vizažistice i bivše vlasnice brenda Bobbi Brown. Lansiran je 2016. godine s naglaskom na proizvode koji su kul i clean, a opet stvoreni za svaku ženu. Najnoviji proizvod ovog brenda je puder koji postaje drugi sloj vaše kože. Izrazito je lagane teksture te je idealan za sve koji imaju suhu kožu, dok oni s mješovitom i masnom kožom ga mogu koristiti kao podlogu. U sebi ima hranjive sastojke poput jojoba ulja, vitamina E i hijaluronske kiseline. Što ga čini idealnim za svakodnevnu uporabu.

Ono što nas najviše privlači kod ovog proizvoda je pakiranje. Dolazi u pakiranju koje je tipično za kreme ili maske za lice, a tekstura proizvoda čak i podsjeća na hidratantnu kremu. Ovaj puder u potpunosti se uklapa u ‘No Make-up Makeup’ trend koji postaje sve popularniji. Proizvodi, za sada, i dalje nisu dostupni u Hrvatskoj, no nadamo se da će s vremenom postati.

Foto: Jones Road, Instagram

Preporuka

Zatvori