Najljepši cvjetni mirisi koji podsjećaju na ljeto

Najljepši cvjetni mirisi koji
podsjećaju na ljeto

Nova limitirana Jo Malone London Blossoms kolekcija inspirirana je gradom Seulom, njegovom užurbanom gradskom scenom i mirnim vrtovima Huwon Secret Gardena. U toj suprotnosti kreirani su novi mirisi. Energičan Yuja, inspiriran je sveprisutnim azijskim citrusom i prirodni Waterlily dočarava ljepotu jezera tog svetoga mjesta. U ovoj kolekciji nalazi se i miris poznat publici iz prethodnih Bloosoms kolekcija – Osmanthus Blossom čija se dualnost ovog malog bijelog cvijeta isprepliće slatkoćom marelice uz duboke, tople note.

Ove Jo Malone mirise možete kombinirati

Kolekcija je zaokružena proizvodima iz Home programa uz, prepoznatljive Orange Blossoms mirisne svijeće i difuzer. Svi mirisi zamišljeni su da se koriste samostalno ili u kombinaciji, stvarajući na taj način jedinstvenu mirisnu kombinaciju. Jo Malone London preporučuje kombiniranje mirisa Waterlily s English Pear & Freesia za cvjetni miris. Miris Yuja možete miješati s Wood Sage & Sea Salt za svježu kombinaciju, a Osmanthus Blossom s Peony & Blush Suede za koketan, sočan miris. Silk Blossom kombinirajte s Wild Bluebells ako volite malo svježije, cvjetne mirise.

Evo gdje možete naći ove proizvode i po kojoj cijeni

Navedeni mirisi dostupni su u militraži od 30ml (preporučena maloprodajna cijena 493kn) i 100ml ( preporučena maloprodaja cijena 984kn), Home Diffuser (686 kn) i Home Candle (483 kn).

U prodaji u Jo Malone London boutique u Ilici 7, Douglas Areni i parfumeriji Anabella na Stradunu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori