Nova Jo Malone London kolekcija obasjana je mjesečinom

Nova Jo Malone London kolekcija
obasjana je mjesečinom

Britanski brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa. Prepoznatljiva kutija, simbol elegancije i sofisticiranosti, postala je želja i opsesija žena i muškaraca diljem svijeta. Jo Malone London redovito nas oduševljava svojim mirisnim kreacijama, a nova u nizu kolekcija nudi mirise koji će izazvati bijeg od stvarnosti, sanjarenje i opuštanje.

Jo Malone London opsesija

„Oduvijek sam mislila da postoji nešto fascinantno u prijelazu iz dana u noć kada se sunčeva svjetlost pretvara u sumrak, a dnevna užurbanost ustupa mjesto vedrini večeri. Smatram da je ‘između vremena’ stvarno inspirativno; bilo da izlazite van ili se smjestite kod kuće, to su trenuci kada se zaista možete početi opuštati i pobjeći”, objašnjava Celine Roux, globalna voditeljica mirisa. Upravo je ovaj prostor u vremenu od sumraka do zore inspirirao The Night Collection.

Ovaj olfaktivni teritorij donosi pregršt novih mirisa. Mirisna svijeća i difuzor od lavande i mjesečevog cvjeta te Moonlit Camomile Cologne i Moonlit Camomile maglica za jastuk nude umirujuća svojstva i aromatični dojam. Listovi kamilice dodaju svježi aromatični aspekt mirisu, nakon čega puderaste i čiste note bijelog mošusa pojačavaju trag mirisa, dodajući mekoću koja traje. „Nije nas zanimala vrsta suhe, aromatične kamilice koju dobijete u infuzijama; inspirirala nas je svježa, cvjetnica koja ima ovu prekrasnu mekoću s daškom zelene voćnosti”, objašnjava Celine.

Moonlit Camomile Cologne i drugi proizvodi iz kolekcije već su dostupni od ožujka 2022. na nekim tržištima, ali su sada dodani i na američko tržište. Cologne se nudi u količini od 100 ml za 145 dolara. Lavanda & Moon Flower Home svijeća (200 gr) ima cijenu od 70 dolara, difuzor (165 ml) 100 dolara, a maglica za jastuk (50 ml) 45 dolara.

Foto: Instagram, Jo Malone London

Učitati još
Zatvori