Jeste li već spazili ovu atrakciju na zagrebačkim ulicama?

Jeste li već spazili ovu atrakciju
na zagrebačkim ulicama?

Istraživanja pokazuju da je više od 40% Hrvata aktivno, odnosno bavi se sportom. Od toga 12% njih trenira tri do četiri puta tjedno, dok 9% to čini pet puta tjedno ili češće. Očekivano, u toj skupini kao najaktivnije se izdvajaju osobe u dobi od 15 do 30 godina. Kada je riječ o spolu, fizička aktivnost podjednako je zastupljena kod muškaraca i žena.

S obzirom na to da nas se nerijetko spominje u kontekstu strastvenih zaljubljenika u sport i aktivan lifestyle, odlučili smo provjeriti je li to zaista tako. U tome nam je pomogla inovativna Go2digital tehnologija koja prepoznaje sportsku vježbu i ljudski pokret te po prvi put u Hrvatskoj omogućuje takav oblik interakcije s ekranom.

Interaktivna kampanja za mjerenje čučnjeva

Naime, u svrhu našeg malog „istraživanja“,  Borotalco, MediaCom i Go2Digital u suradnji s Polleo Sportom kreirali su prvu sportsku, pokretom upravljanu, interaktivnu kampanju za mjerenje čučnjeva. Cilj je bio na većem broj odabranih urbanih lokacija potaknuti prolaznike da budu aktivni. U okviru kampanje „Activeiraj se uz Borotalco Active“ omogućili smo prolaznicima da izmjere koliko čučnjeva mogu napraviti u 30 sekundi. Osim što su testirali svoju formu, svakog sudionika nagradili smo Borotalco Active dezodoransom i kuponom s popustom u Polleo Sport poslovnicama.

Jedinstvena i inovativna kampanja trajala je 14 dana, a naši marljivi sudionici napravili su više od 30.000 čučnjeva. Ova impresivna brojka definitivno je potvrdila i opravdala titulu sportske nacije!

Borotalco Active dezodorans: nezaobilazan dodatak u sportskoj torbi

Dezodorans Active zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Odor-Converter™ sadrži mikrokapsule koje uslijed znojenja i kretanja oslobađaju dodatan miris za osjećaj dugotrajne svježine. Učinkovitost najnovijeg proizvoda u Borotalco asortimanu testirana je u različitim oblicima fizičkog napora, a dostupan je u tri očaravajuća mirisa: Citrus & Lime, Sea Salts i Mandarin & Neroli. Svoj Borotalco Active možete pronaći u Polleo Sportu te svim drogerijama i većim trgovačkim lancima.


Više o Borotalco Active na : https://www.borotalco.hr/dezodoransi/active

Više o Go2Digitalu na https://www.go2digital.hr/

Foto: Borotalco

Učitati još
Zatvori