Brend jane iredale ima novitet savršen za ljeto – bronzer za svaku put
Brend jane iredale ima novitet savršen za ljeto – bronzer za svaku put

Brend jane iredale ima novitet savršen za
ljeto – bronzer za svaku put

Stigli su noviteti brenda jane iredale – mat bronzeri za suptilnu preplanulost, ali i snažne ljetne akcente.

Ono što nam ne može omogućiti život u blizini 45. paralele – kožu obasjanu suncem 365 dana u godini, nadoknadit će mineralna kozmetika jane iredale svojim novim proizvodom: PureBronze Matte bronzerom. Zadatak bronzera nije da nas pretvori u brončane statue, već da utisne nježan poljubac na strateškim točkama lica, omekša mu konture i prizove magiju ljeta.

jane iredale bronzer s laganom formulom i mat efektom

S novim bronzerom mat efekta svaki će ten blistati prirodnim sjajem. Zahvaljujući intenzivnim pigmentima i skladnim nijansama light (light brown), medium (caramel brown) i dark (chocolate brown) postiže se dojam preplanulosti bez neprirodnih prijelaza i tragova. Nježan, a postojan, lako se blenda te ne ističe bore i linije. Uvući će vam se pod kožu, ali ne i u pore!

Jane Iredale bronzer
Jane Iredale bronzer
Jane Iredale bronzer

Edukatorica Ema Parsons o pravilnom korištenju

Za besprijekornu teksturu i blistav ten zaslužni su biljni ekstrakti koji hrane, vlaže i umiruju kožu: shea maslac hidratizira i osigurava nanošenje proizvoda bez mrlja, ekstrakt nara štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, ulje sjemenki jojobe omekšava ten i olakšava blendanje…

Sjajne makeup savjete i sve dobrobiti mineralne kozmetike jane iredale ove smo srijede i četvrtka imali priliku vidjeti uživo i iz prvih redova. Novu kolekciju PureBronze Matte predstavila je u zagrebačkom hotelu Westin britanska makeup artistica i međunarodna edukatorica brenda Ema Parsons. Pokazala nam je kako posljedice invazivnih tretmana ili akne uspješno ‘sakriti’ prirodnim pigmentima i njegujućim sastojcima mineralnih pudera, što obuhvaća pravilna makeup rutina, a najviše su uzdaha u dvorani izmamili novi PureBronze Matte bronzeri i trikovi njihova nanošenja.

Jane Iredale bronzer
Ema Parsons
Jane Iredale bronzer
Jane Iredale bronzer
Jane Iredale bronzer

Copper Dusk i Dusty Gold – novi sjajni aduti

Predstavljanje mat bronzera bila je prilika i za upoznavanje s drugim novitetima brenda. Ljubiteljice mineralnog makeupa već dobro poznaju paletu bronzera PureBronze Shimmer koja obuhvaća ružičastu Rose Dawn, breskvastu Peaches&Cream i brončanu Moonglow. Od ovog proljeća linija je bogatija za bakrenosjajnu Copper Dusk čiji se tonovi, uvjerila nas je Ema Parsons, najljepše ljeskaju na kapcima, dajući dubinu pogledu.

Uz vrhunske prirodne sastojke jane iredale promiče i ekološki odgovorno ponašanje pa je mnogo proizvoda dostupno u obliku refila. Od recikliranog materijala izrađena je i nova elegantna kutijica Dusty Gold. Kompatibilna sa svim jane iredale refilima, pozlatit će vašu kozmetičku torbicu, a beauty rutinu učiniti ekološki prihvatljivijom.

FOTO: John Pavlish

Učitati još
Zatvori