Lakovi za nokte u najposebnijim nijansama koje ćemo obožavati ovog proljeća

Lakovi za nokte u najposebnijim nijansama koje
ćemo obožavati ovog proljeća

Savršena manikura je poput minimalnog komada nakita – gotovo neprimjetna na prvi pogled, ali istovremeno i vrlo efektni dodatak svakodnevnom looku. Daleko od klasičnog i minimalnog, manikura će se ovog proljeća istaknuti u samom središtu beauty trendova i, bez sumnje, privlačiti brojne poglede.

Uz nekoliko neutralnih nijansi među kojima će se kao najpoželjniji istaknuti bijela boja te uvijek popularni nude tonovi, proljetni trendovi iz svijeta manikura vraćaju nas romantičnim i nježnim pastelnim tonovima te vibrantnim i jarkim bojama. Osim u jednostavnom, ali efektnom premazu, pastelne i jarke lakove za nokte ovog ćemo proljeća nositi i u zaigranim kombinacijama boja te kao dio artističkih manikura. 

Odgovor na potragu za najposebnijim nijansama uz pomoć kojih ćete lako kreirati efektnu manikuru čak i kod kuće, uvijek možete pronaći u kolekciji brenda J. Hannah.

Lakovi za nokte u najposebnijim nijansama

Ime J.Hannah na svjetskoj modnoj i beauty sceni istaknulo se minimalističkim nakitom. Iza brenda J.Hannah i predivnog dizajna decentnih, ali vrlo posebnih komada nakita nalazi se Jess Hannah. Svoju ljubav prema nakitu Jess je otkrila vrlo rano – nekoliko vintage komada nakita koje je naslijedila od bake bilo je dovoljno da se Jess zaljubi ne samo u njegov konačni sjaj, već i u priču i preciznost koja se nalazi iza svakog komada.

Nakon nakita koji je postao favorit među ljubiteljicama jednostavnih komada s modernim pomakom, Jess je nakitu dodala i svoj prvi (i jedini) beauty proizvod – lakove za nokte koji su beauty publiku oduševili nekim potpuno novim bojama. U raskošnim nijansama koje donose harmoničan spoj čak nekoliko različitih boja, Jess Hannah je u svojoj kolekciji lakova za nokte stvorila zaista posebnu kolorističku priču.

U bojama koje je teško opisati, ali čija će vas posebnost osvojiti na prvi pogled, J. Hannah lakovi za nokte nekoliko se godina nalaze na listi najposebnijih beauty proizvoda koje beauty entuzijasti obožavaju, a koje ćete i sami poželjeti isprobati. Popularnost J.Hannah lakova za nokte, ali i J.Hannah nakita, potvrdio je i magazin Forbes koji je osnivačicu i dizajnericu brenda u 2019. godini uvrstio na svoju prestižnu 30 under 30 list u kategoriji Art & Style.

Postojećoj paleti neobičnih nijansi J.Hannah lakova za nokte nedavno se pridružila i nova, prva nijansa za 2021. godinu, Patina.

Od nježnih nude tonova do raskošnih zagasitih nijansi, u nastavku otkrijte najdivnije lakove za nokte iz aktualne kolekcije, a cijelu ponudu brenda J.Hannah pronađite ovdje.

J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Patina
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Eames
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Dune
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Chantarelle
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Akoya
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Miso
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Relic
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Saltillo
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Ghost Ranch
J.Hannah lakovi za nokte 2021.
Fauna

Foto: J.Hannah

Učitati još
Zatvori