‘It’ boja laka za nokte za siječanj

‘It’ boja laka za nokte za siječanj

Što se naših omiljenih boja lakova tiče, one često ovise o godišnjem dobu, zar ne? Poput prelaska s ledene kave na klasičnu šalicu vruće kave čim stigne zima, vjerojatno ćete poželjeti zamijeniti neonsku žutu i sjajno ružičastu za bogatu crvenu ili blistavo crnu manikuru. No, to nisu jedine tamne nijanse za kojima će brojne beauty entuzijastice posezati tijekom zime. Tamno plava je ‘it’ boja laka, koja je kao stvorena za prvi mjesec nove godine.

‘It’ boja laka dolazi u dubokoj i tamnoj nijansi plave koja pristaje uz svaki styling

Ova boja se stalno pojavljuje na feedovima nekih od najpopularnijih Instagram nail artista. Osim što pristaje godišnjem dobu u kojem se trenutno nalazimo, postoji još jedan razlog zašto je ova duboka, hladna nijansa u trendu ovaj mjesec. Naime, plava ima smirujuće djelovanje, što je definitivno bonus. Tamne boje lakova za nokte, poput tamno plave, na glasu su kao boje koje mogu ostaviti trajne tragove na vašim noktima, ali svaka boja ih može ostaviti ako je manikura napravljena pogrešno. Točnije, ako kutikula nije pravilno njegovana. Uz to, jako je važno ne preskakati bazni lak u ovom slučaju.

Na kraju, stručnjaci preporučuju da stvari podignete na sljedeću razinu i, nakon što isprobate klasičnu tamno plavu manikuru, nanesete mat završni sloj ili svjetlucave detalje, kako biste kreirale dodatnu teksturu. U nastavku vam donosimo neke od najboljih tamno plavih lakova za nokte kojima možete kreirati svoju trendi manikuru kod kuće.

Chanel Le Vernis – Rhythm
OPI Infinite Shine – Russian Navy
Nails Inc. – Prince Arthur Road
CND Vinylux – High Wasted Jeans
Essie – Bobbing For Baub

Foto: Instagram, Notino, Nailpolishdirect,

Učitati još
Zatvori