‘It’ boja laka za nokte za studeni
‘It’ boja laka za nokte za studeni

‘It’ boja laka za
nokte za studeni

Službeno nam je stigao studeni, a sam naziv ovog mjeseca značenjski je motiviran hladnim (studenim) vremenom. Iako se uvijek nadamo da će nam jesenski mjeseci biti ispunjeni suncem, a ne hladnim vremenom, jasno je da studeni nagoviješta dolazak zime. Zimski mjeseci uvijek se ističu kao omiljeni mnogih, a karakteriziraju ih blagdansko razdoblje i veselje. Svaka posebna prigoda veže se uz traženje i savršene kombinacije koja će ga upotpuniti. No, uz svaku jesensku i zimsku modnu kombinaciju vrijedi imati i prigodnu manikuru.

‘It’ boja laka u studenom dolazi u divnoj nijansi koja podsjeća na zrelu šljivu

Kada govorimo o manikurama koje su idealne za jesenske i zimske mjesece, uvijek se ističu tamne i zagasite boje. Svojedobno možemo reći kako upravo te boje karakteriziraju hladne mjesece u godini. Svakoga mjeseca biramo ‘it’ boju laka koju ćemo nositi taj mjesec, a ovog mjeseca to je neodoljiva tamnoljubičasta koja podsjeća na zrelu šljivu. Točnije, ova tamnoljubičasta boja idealna je za hladnije mjesece koji dolaze, a savršeno će upotpuniti vašu svaku modnu kombinaciju i unijeti dašak boje u sivilo koje studeni anualno donosi. Upravo je ovo jedna od onih nijansi koju ćemo poželjeti nositi cijele jeseni i zime. Osim što odlično izgleda uz svaku modnu kombinaciju, uklapa se i u blagdanski duh koji nam tek slijedi.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih tamnoljubičastih lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj boji zrele šljive među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog jesenskog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

‘It’ boja laka koju možete rekreirati kod kuće

Foto: Instagram, Essie, OPI, Douglas, Chanel

Učitati još
Zatvori