‘It’ boja laka za nokte za siječanj
‘It’ boja laka za nokte za siječanj

‘It’ boja laka za
nokte za siječanj

Zakoračili smo u 2023. godinu, a svaka Nova godina služi nam kao novi početak pa zašto onda ne bi kao prvu manikuru godine odabrali onu koju će svi pamtiti? Uvijek se vodimo generalnim pravilom da jarke boje čuvamo za proljetne i ljetne mjesece, dok su hladnije nijanse rezervirane za jesenske i zimske dane. Jedna od boja koja vlada zimom je plava, a posebice tamno plava nijansa. Upravo je tamno plava nijansa ona koja će obilježiti prvi mjesec u novoj godini.

‘It’ boja laka za siječanj dolazi u divnoj velvet tamno plavoj boji

Manikura koja će obilježiti siječanj dolazi u divnoj nijansi plave boje, ali s twistom. Naime, svjedoci smo kako su zadnjih mjeseci društvene mreže preuzele manikure sa šljokicama, a posebice se istaknula velvet manikura. Velvet manikuru karakterizira poseban odsjaj koji ju čini svjetlucavom na dodir svjetla. Ova posebna manikura upečatljiva je i efektna, a u plavoj nijansi posebice dolazi do izražaja. Ova plava nijansa duboka je kao noćno nebo, a svjetluca poput zvijezda. Ova boja je inspirirana zimskim noćima provedenim daleko od svjetala grada. Osim toga, ova boja uklopit će se u vaš svaki styling, a istovremeno će privući pažnju mnogih. 

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih plavih lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj tamno plavoj boji s kojom možete postići velvet efekt među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog zimskog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Foto: Instagram, Douglas, O.P.I, Essie

Učitati još
Zatvori