‘It’ boja laka za nokte za prosinac
‘It’ boja laka za nokte za prosinac

‘It’ boja laka za nokte za prosinac

Vjerujemo da ste se iznenadili što ‘it’ boja laka za nokte za prosinac nije crvena. Crveni nokti često su jedan su od najprepoznatljivijih simbola blagdanske sezone. No, došlo je do male promjena kad se radi o trendovima. Naime, ove zimske sezone jedna boja je vrlo popularna i obilježila je sve – od modnih komada koje nosimo do naših manikura. Tako da, iako s crvenom nikada ne možete pogriješiti, ‘it’ boja laka za prosinac je, ni više ni manje nego, predivna smaragdno zelena nijansa.

‘It’ boja laka ovaj prosinac je smaragdno zelena nijansa

Zelena, crvena, zlatna i srebrna izdvajaju se kao božićne boje koje ostavljaju drugačiji i posebniji dojam. Ako se osjećate hrabrije nego inače, možete ih čak i kombinirati prilikom kreiranja ultimativne blagdanske manikure. One divno pristaju jedna uz drugu, ali i u kombinaciji s ostalim nude nijansama i bazama. Nije važno jeste li raspoložene za nešto tradicionalno, eksperimentalno ili decentno, svoju manikuru možete prilagoditi trenutnom raspoloženju.

Pobrinite se za to da vaši nokti izgledaju besprijekorno tijekom cijele blagdanske sezone i uz pomoć lakova za nokte u ‘it’ boji za prosinac 2023. godine.

chanel le vernis - in friction
chanel le vernis - in friction
dior - now 800

Foto: Instagram (@lemanoir, @the_gelbottle_inc, @gelcare.official), dm, OPI, CHANEL, Dior

Učitati još
Zatvori