‘It’ boja laka za nokte za rujan
‘It’ boja laka za nokte za rujan

‘It’ boja laka za
nokte za rujan

Stigao nam je rujan, a on sa sobom donosi službeni početak jeseni. Nakon dugog i toplog ljeta vrijeme je da se vratimo svojim svakodnevnim rutinama. Osim promjene koje se dešavaju u našim svakodnevnim rutinama, one se događaju i u našim ormarima i kozmetičkim torbicama. Jarke boje mijenjamo onim zagasitim, kako u garderobi tako i u beauty rutini – ovdje primarno mislimo na boju laka. Boju laka za nokte najčešće biramo po trendovima, ali i sezonama. Stoga, kao što smo i spomenuli ljeti biramo jarke boje koje krase naše nokte, dok su hladniji mjeseci rezervirani za zagasite i hladne boje. Odnosno, ljeti smo skloniji i eksperimentirati s bojama i nail artom, dok u hladnijim mjesecima igramo na sigurno. Stoga ‘it’ boja laka za nokte za rujan dolazi u predivnoj jesenskoj boji.

‘It’ boja laka za rujan dolazi u divnoj maslinastoj nijansi

Pri povratku s ljetovanja vrijedi posjetiti i naša omiljena beauty mjesta koja su nam svima, vjerujemo, nedostajala. Jedna od prvih destinacija nakon ljetovanja mnogih biti će odlazak u salon na novu manikuru. U vidu imamo da stižu hladniji i cozy mjeseci pa ćemo na temelju istih i odabrati našu boju manikure. Već duže vrijeme u našoj rubrici ‘It’ boja laka za nokte svakoga mjeseca odaberemo manikuru za koju smo sigurni da će biti apsolutni hit. Stoga je ovog mjeseca ‘it’ boja laka za nokte ona koja dolazi u prelijepoj maslinastoj nijansi. Ovo je boja koja će odlično pristajati uz gotovo svaki ten, a idealna je za jesenske dane.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih zelenih lakova u boji maslinastoj nijansi, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u maslinastoj boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog jesenskog favorita.

Najbolji lakovi za rekreaciju ovomjesečne ‘it’ boje laka za nokte

 

Foto: Instagram, Beauty Bay, Essie, OPI, Nail Polish Direct

Učitati još
Zatvori