‘It’ boja laka za nokte za listopad
‘It’ boja laka za nokte za listopad

‘It’ boja laka za
nokte za listopad

Jesen nam je službeno pokucala na vrata, a gradove i ulice obojila sivilom. Kiša i tmurno vrijeme koje nas je zadesilo zadnjih dana zaista nam je dalo pravi dašak jeseni i stvorilo cozy atmosferu. Jedino o čemu ovih dana maštamo je kauč, dekica, odličan film i šalica toplog napitka. Jesen i cozy atmosfera zaista su odličan spoj koji se polako prenio i u našu garderobu. Posegnuli smo za laganim puloverima i balonerima koji će nas grijati ove jeseni, a omiljene sandale zamijenili smo najdražim parom tenisica. U svakoj novoj sezoni svjedočimo ‘it’ boji koja će dominirati modnim i beauty svijetom, a ove jeseni ta boja je smeđa.

‘It’ boja laka za listopad podsjeća na boju kestena

Smeđu boju nosit ćemo u našim svakodnevnim modnim kombinacijama, ali ćemo ju uvrstiti i u našu beauty rutinu. Smeđa sjenila ističu se kao idealna za jesensko razdoblje, a nokte ćemo ove jesenske sezone obojiti u divnu toplo smeđu boju. Toplo smeđa boja koja podsjeća na kesten ‘it’ je boja laka za nokte za listopad. S dolaskom jeseni vraćamo se tamnijim nijansama laka za nokte, a možemo i reći kako su nam i nedostajale te nijanse. Inače, proljetne i ljetne mjesece rezerviramo za jarke boje, dok u jesenskim i zimskim mjesecima gravitiramo tamnim bojama. Upravo zbog toga smeđa boja je odlična za prijelazno razdoblje između jeseni i zime.

Jedno je sigurno, ako i dalje niste sigurni koju sljedeću boju odabrati za manikuru, smeđa je idealna boja. Sastavili smo popis lakova za nokte koji dolaze u trendi nijansama toplo smeđe boje. Ova boja je savršena za jesensku sezonu, izgleda elegantno, a pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju. Ovu boju mogli biste toliko zavoljeti da ju nećete htjeti skidati cijelu jesen i zimu. U nastavku donosimo lakove u ovoj trendi boji za inspiraciju prilikom sljedećeg odlaska manikerki ili po beauty potrepštine.

Najbolji lakovi u predivnoj jesenskoj nijansi smeđe boje

Essie
Essie
O.P.I
Nails Inc
China Glaze

Foto: Instagram, Beauty Bay, Nail Polish Direct

Učitati još
Zatvori