‘It’ boja laka za nokte za svibanj
‘It’ boja laka za nokte za svibanj

‘It’ boja laka za
nokte za svibanj

Svibanj je jedan od onih mjeseca kojemu se izrazito veselimo zbog same činjenice da nam je ljeto pred vratima. Točnije nestrpljivo čekamo ljetne mjesece u kojima ćemo maksimalno uživati, ali za njih se prvo vrijedi dobro pripremiti. Kada su u pitanju ljetne manikure pri samom odabiru smo malo hrabriji i biramo življe boje koje će se odlično uklopiti u naš preplanuli ten. Jedna od boja koja se ističe kao veliki trend nadolazeće sezone je narančasta. Ova boja možda ne bi bila vaš prvi odabir kad je u pitanju odabir nijansi lakova za nokte. No, ova elegantna nijansa zapravo je sjajna i vrlo svestrana te će se odlično uklopiti svaki vaš styling.

‘It’ boja laka koju ćemo nositi ovaj mjesec

Narančasta boja u sedefastoj verziji biti će nijansa koju ćemo nositi cijelog ljeta. Upravo zbog toga je ona naš izbor za ‘it’ boju laka mjeseca. Sedefasto narančasta je boja odiše luksuzom, a pristaje uz svaku nijansu tena. Posebno je dobra u isticanju preplanule puti. Stoga će ona biti pravi odabir pri vašem idućem posjetu beauty salonu.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih lakova u narančastoj boji, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u narančastoj boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog favorita. Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Foto: Instagram, Douglas, Chanel, Essie

Učitati još
Zatvori