Trik za isklesane jagodice koji bez problema mogu savladati i početnici
Trik za isklesane jagodice koji bez problema mogu savladati i početnici

Trik za isklesane jagodice koji bez
problema mogu savladati i početnici

TikTok je omiljena riznica beauty trendova, trikova i savjeta bilo da se radi o kosi, skincareu ili makeupu. Skrolajući ovom društvenom mrežom naišli smo na jedan vrlo jednostavan trik za najbolji izgled lica. Vizažistica Megan Lavallie objavila je video u kojem je objasnila lakši način za prirodnije konturiranje. Prije nekoliko godina konturiranje je bilo vrlo popularno. Međutim, otkako je minimalizam prevladao u svim sferama, pa tako i u makeupu, odmaknuli smo se od teškog konturiranja lica i okrenuli prirodnijim metodama.

@meganlavallie

sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup

♬ Elevator Music - Bohoman

Jednostavan i brz trik za mršaviji izgled lica

Ipak, svi volimo izgledati konturirano i želimo da nam lice izgleda mršavije, Megan Lavallie predlaže da stavite točku tekućeg bronzera na “mjesto na obrazu na kojem ćete, ako biste probušili rupu, dotaknuli zube”, odmah pokraj stražnjeg kutnjaka. Zatim nježno izblendate i dobit ćete savršeno isklesane jagodice i vizualno mršaviji izgled lica. Megan je koristila popularan Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand, ali poslužit će bilo koji tekući bronzer.

Ovaj bi trik trebao donijeti lakši, nježniji način konturiranja.

Za razliku od nekih makeup trikova na TikToku koji zahtijevaju malo učenja ili barem neku razinu prirodnih vještina šminkanja, ovaj savjet je jednostavan. Ovaj brzi trik idealan je za svakodnevni makeup look za posao. Koliko je jednostavan i brz te koliko dobro izgleda, vrijedi ga isprobati.

Foto: Instagram (@patrickta)

Učitati još
Zatvori