Boja za kosu kojoj frizeri vjeruju, a žene diljem svijeta ju obožavaju

Boja za kosu kojoj frizeri vjeruju, a žene
diljem svijeta ju obožavaju

Znate onaj poseban i intenzivan miris koji osjetite čim uđete u brojne frizerske salone? Pored malo laka za kosu, većinom se radi o mirisu amonijaka. To je bezbojna kemikalija koja se koristi u bojama za kosu, a može nam nadražiti oči, nos i grlo. Kao da to nije dovoljno, ova kemikalija nam može i oštetiti kosu. Amonijak je jedan od onih sastojaka koji pomažu kosi da prihvati trajnu boju i podržava proces bojanja, no još prije 15 godina L’Oréal Professionnel Paris, zapitao se je li to stvarno potrebno? Zaključak je bio – naravno da ne. Tako da su oni već tada bili na samom začetku kreiranja uzbudljivih poboljšanja u industriji boja za kosu. Zahvaljujući svojoj želji za pružanjem kvalitetnih i luksuznih boja za kosu kreirali su iNOA boje. One su u potpunosti promijenile tržište boja za kosu sa svojom inovativnom formulom bez amonijaka, a čak 60% ulja.

Luksuzna i profesionalna boja koja koristi snagu ulja da potiskuje pigmente u kosu

iNOA nudi ultimativno iskustvo u salonu koje neće biti narušeno neugodnim osjećajem iritacije vlasišta ili neugodnim mirisima zbog usluge bojenja. Čak 95% frizera izrazilo je iznimno zadovoljstvo iNOA proizvodima. Isto tako, klijentice žele vjerovati svome frizeru da će postići profesionalni rezultat boje i pritom sačuvati kvalitetu njihove kose, bez obzira na sve promjene koje moraju proći da bi došle do željenog izgleda. To je lako postići uz iNOA boje, a na vama je samo da odaberete željenu nijansu, od njih čak 93 u ponudi. K tome, ove L’Oréal Professionnel Paris boje garantiraju da će 100-postotno prekriti sve vaše sijede vlasi.

Kako bi postigla visoki sjaj i izraženu boju kose, iNOA koristi snagu ulja u svojoj jedinstvenoj formuli. Još 2009. godine, kada je lansirana, iNOA formula je bila revolucionarno otkriće zahvaljujući uljima koja su pokazala veliki utjecaj na još ljepši i sjajniji rezultat bojenja. Zahvaljujući patentiranoj ODS tehnologiji [Oil Delivery System] koja kao bazu koristi 60% ulja, pigmenti ulaze duboko u vlasi kose i tako svakome pružaju izražajnu boju koja traje. 

iNOA boje za kosu dostupne su u L’Oréal Professionnel Paris salonima

Posjet frizerskom salonu treba biti posebno i ugodno iskustvo za svaku ženu, zar ne? Ne samo zbog krajnjeg rezultata već i zbog same usluge. Bojenje iNOA bojom za kosu je ugodno i opuštajuće poput pravog beauty rituala koji si svaka žena treba priuštiti. iNOA boje za kosu možete pronaći u L’Oréal Professionnel Paris salonima. Jedan od onih koji su se posebno istaknuli je salon Ivy’s Hair Studio na zagrebačkom Britancu, u Kačićevoj 3. Vlasnica salona, Ivana Rimac, frizerka je već dugi niz godina tijekom kojih pruža vrhunsku uslugu svim svojim vjernim i novim klijentima. Njezinim profesionalnim rukama, kao i iNOA bojama za kosu možete se prepustiti i vi.

Ivana Rimac, vlasnica Ivy’s Hair Studija

Svoj termin u Ivy’s Hair Studiju možete rezervirati već danas, a kako biste ostali u toku s drugim L’Oréal Professionnel Paris novitetima u salonu, možete ga zapratiti putem Facebooka i Instagrama.

Foto: Ivy’s Hair Studio

Učitati još
Zatvori