Illamasqua lansirala novu Nude kolekciju

Illamasqua, make up brend poznat po svojoj nekonvencionalnosti lansirao je novu Nude kolekciju s potpuno drugačijim pristupom nude make-upu, potičući na ekspresivan nude make-up. Nude kolekcija preuzima trendovske boje i teksture kako bi stvorila zbirku boja superiornih pigmenta i nijansi nude boja koje odgovaraju svakome. Nenametljive nude nijanse osnažene su odvažnim pigmentima omogućujući klijentima da otkriju novu ekspresiju nude make-upa.

Paleta za različite potrebe make up entuzijasta

Glavna inspiracija Illamasqua Nude kolekcije je stvoriti paletu osnovnih boja i kreativno ih izokrenuti tako da mogu poslužiti različitim potrebama make-up entuzijasta. Paleta sadrži 12 svestranih sjenila u kamenu od boje šljive i zlatne boje do smeđih, zemljanih tonova. Podijeljena je na 2 različita finiša; s jedne strane metalik, a s druge mat nijanse, božanski baršunaste teksture, rekao je Pablo Rodriguez, kreativni direktor Illamasqua.

U novoj Illamasqua Nude kolekciji mogu se pronaći Nude Revolution olovka za usnice koja dolazi u tri nijanse. Nove olovke za usnice zahvaljujući kremastoj teksturi lagano se blendaju i svojom visokom pigmentacijom stvaraju dugotrajnu definiciju. Kolekcija sadrži i Nude Revolution polumat ruž u pet nijansi i Nude Revolution ikonski krom pigment čija hibridna kremasto puderasta formulacija u četiri nijanse ostavlja visoko pigmentiranu metalik i multidimenzionalnu boju.

Limitirano izdanje highlightera i 12 svestranih paleta sjenila

Nova Nude kolekcija oduševit će i svojom limitiranom edicijom highlighter pudera Nude Revolution highlighter puder Risque čiji jedinstveni mramorni zapečeni highlighter trenutačno dodaje topli sjaj koži u prekrasnom toplom ljubičasto zlatnom shimmeru te se može koristiti kao highlight, rumenilo ili sjenilo. Osim Risque nijanse, zaljubljenice u kvalitetnu šminku moći će odabrati i Nude Revolution highlighter puder Dare roza zlatne boje.

Svoju individualnost make up entuzijastice moći će izraziti i kroz 12 svestranih Nude Revolution Unveiled paleta sjenila od boje šljive i zlatne boje do smeđih, zemljanih tonova koji su podijeljeni na dva različita finiša; s jedne strane metalik, a s druge mat nijanse, božanski baršunaste teksture.

Foto: PR

0