I ovih blagdana Skeyndor ima super komplete koji donose znatne uštede

I ovih blagdana Skeyndor ima super
komplete koji donose znatne uštede

Hidratizirana koža djeluje glađe, zdravije, čvršće, fleksibilnije i otpornija je na djelovanje vanjskih štetnih faktora. Ako ne osiguramo dovoljnu količinu tekućine u organizmu zamjetit ćemo znakove umora, dok ćemo na koži zamjetiti gubitak tonusa i čvrstoće, ljuskanje, pojavu znakova umora, pigmentacije, sivilo i gubitak gustoće, a time ćemo i ubrzati njezino starenje.

Power Hyaluronic postat će must-have vaše skincare linije

Hladnoća, vjetar i centralno grijanje kojem smo izloženi tijekom hladnijeg djela godine mogu dodatno dehidrirati kožu. Skeyndorova linija Power Hyaluronic koristi aktivatore akvaporina i fragmente hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne kako bi dubinski hidratizirala kožu i zaštitila ju od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog utjecaja vanjskih agresivnih čimbenika. Osigurava 100%-tnu hidrataciju tijekom cijelog dana, pruža koži izniman osjećaj ugode, osigurava elastičnost i mekoću, a na taj način djeluje i na ublažavanje bora.

Ovisno o tipu kože, za njegu lica možete odabrati kremu ili emulziju. Booster se preporučuje nanijeti prije kreme/emulzije kako bi se potaknula učinkovitost krema te dubinski hidratizirala koža, a kod mlađe kože ili masnijih tipova koža može se koristiti i samostalno. Za oči se preporučuje korištenje multitasking gela za oči i trepavice s aplikatorom za nanošenje i masažu. On odlično podiže spuštene kapke, ublažava mimičke bore, smanjuje podočnjake i vrećice ispod očiju te učvršćuje trepavice.

Opremite se za zimu uz divne Skeyndor pakete

Kako nam se bliži sezona darivanja, možete potražiti specijalne Skeyndor komplete koji vam donose znatne uštede. Ove godine, između ostalog, potražite Power hyaluronic komplet za lice ili Power hyaluronic komplet za oči.

U Power hyaluronic kompletu za lice nalaze se Krema/emulzija u pakiranju od 50 ml, Booster u pakiranju od 30 ml te Drops D’Or shimmer koncentrat u pakiranju od 30 ml. U Power hyaluronic kompletu za oči nalaze se Gel za oči i trepavice s aplikatorom u pakiranju od 15 ml te Maska za oči i Phenomenon maskara koje su gratis.

Proizvode potražite na Skeyndor prodajnim mjestima ili ovdje.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori