Sjajne novosti: U Hrvatsku je stigao poznati make up brend Nudestix

Sjajne novosti: U Hrvatsku je stigao
poznati make up brend Nudestix

@elizabeth.makeup.artist

Hrvatsko tržište nikada nije bilo bogatije uzbudljivim beauty brendovima, a po tom pitanju novosti i dalje ne prestaju pristizati. Najnovije pojačanje na policama hrvatskih parfumerija zove se NudeSTIX i u svijetu je već itekako poznati i priznati make up brend. Riječ je o brendu koji ima moto „Go nude but better“ misleći kako svi možemo postićisvježi nude look te istaknuti prirodnu ljepotu, bez previše proizvoda i kompliciranja.

Priča o NudeSTIXU službeno je započela 2015., kada ga je svijetu predstavila Jenny Frankel, sada već istinska beauty veteranka, koju ćemo vam kroz razgovor još bolje predstaviti uskoro. U međuvremenu, dovoljno je za znati da je NudeSTIX došao na tako dobar glas jer se radi o sažetoj, ali svejedno sadržajnoj kolekciji divnih kremastih make up olovaka i stickova koje je super jednostavno za koristiti, a koje vam u kombinaciji daju onaj savršeni nude ili kako to često volimo reći ‘no make up’ make up look. Cijela linija kreirana je po mjeri suvremenih žena koje trebaju brza, a pouzdana make up rješenja. NudeSTIX je jednostavan brend koji je postigao strelovit uspjeh zbog proizvoda koje je tako praktično i lako koristiti. Smatraju kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koje treba pokrivati tonom make up-a, nego dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti. Brend je poznat po multi-purpose proizvodima, pa je tako moguće s jednim do dva proizvoda našminkati kompletno lice – od usana do očiju.

@nudestix

Multifunkcionalni proizvodi za brzinski nude make up

Za razliku od kompleksnih Instagram lookova koje je u stvarnosti nerijetko teško rekreirati, NudeSTIX je naš najbolji prijatelj u svim onim situacijama kada imamo malo vremena, no svejedno želimo dobar klasičan i nenametljiv svakodnevni make up koji ćemo ostvariti u svega par minuta. Svaka olovka i svaki stick imaju po nekoliko namjena, pa je u torbicu ponekad dovoljno spremiti jedan Nudestix proizvod i s njime postići čak tri različite stvari.

@nudestix

Gdje pronaći Nudestix proizvode?

NudeSTIX je dostupan u Zagrebu, na policama Mullera na Trgu Bana Jelačića, a nakon Zagreba NudeSTIX će se naći i u drugim hrvatskim gradovima.

Foto: PR Instagram

Učitati još
Zatvori