H&M je upravo izbacio blagdansku kolekciju šminke i maskara sa šljokicama je hit
H&M je upravo izbacio blagdansku kolekciju šminke i maskara sa šljokicama je hit

H&M je upravo izbacio blagdansku kolekciju šminke i maskara sa šljokicama je hit

Iako su mnogi i dalje podvojenih osjećaja vezano za šminku iz highstreet trgovina poput Zare i H&M-a, činjenica je da oni imaju neke prilično dobre proizvode. Naravno, neki su i dalje ‘hit or miss‘, ali većina su dobri proizvodi koji rade ono što trebaju raditi. Dosad smo isprobali svašta iz njihovog asortimana i jako rijetko smo se razočarali.

Stoga, drago nam je sada pisati o novoj H&M blagdanskoj kolekciji šminke. Ona je prepuna šljokica, što za oči, to za nokte, a tu je i vječiti klasik, sjajni crveni ruž. Kolekcija nosi ime “Shimmering nights” što nam zvuči savršeno prigodno za vrijeme kada lampice trepere posvuda.

h&m šminka

Savršeno za blagdanski look

H&M je s ovom kolekcijom pogodio “u sridu”. Ona je prepuna šljokica, a posebno nam je za oko zapeo proizvod koji je tuš i maskara u jednom, a sadrži šljokice. Naime, on ima normalnu četkicu kao i svaka maskara, a na vrhu je još jedan tanki kistić koji služi da možete povući crtu kao i sa svakim drugim tušem. Ovaj proizvod dolazi u pet različitih nijansi šljokica – zlatnoj, srebrnoj, brončanoj, plavoj, ružičastoj i svjetlije srebrnoj.

Tu su i obični tuševi u crnoj boji, ali i u odvažnijim nijansama poput ljubičaste, ružičaste ili žute. Ima i običnih maskara te umjetnih trepavica za glamurozni pogled kakav želimo za božićne i novogodišnje proslave.

h&m šminka
Glitter maskara i eyeliner
h&m šminka
Mat ruž
Sjajilo za usne

Od ostalih hitova izdvajamo kremasta rumenila koja možete koristiti i na usnama i kapcima. Tu su i sjenila sa sitnim šljokicama, ona dolaze u hrpi različitih nijansi. Tu je ponoćno plavo, nježno ljubičasto, rozo, zlatno i smeđe – ponešto za svačiji ukus.

Za sve one koji nisu fanovi klasičnih ruževa, H&M je izbacio i blagdanska sjajila. Ona također sadrže sitne šljokice koje se lijepo “presijavaju” na usnama. Blagdanski makeup lookovi ove godine bit će ili potpuno decentni, s nude nijansama i eventualno crvenim ružem ili će biti potpuno “divlji”. Tu će biti šljokice, boje, blistava koža pa čak i upečatljivi uzorci nacrtani tušem.

FOTO: H&M, Instagram (@orane.ae, @greta.mikki)

Učitati još
Zatvori