Beauty saveznik u borbi protiv alergija

Beauty saveznik u borbi protiv alergija

Iako je proljeće godišnje doba rezervirano za alergije, i jesen može biti popraćena neugodnim simptomima kao što su svrbež, peckanje, crvenilo i osjećaj zatezanja. Navedeni simptomi utječu na živote sve većeg broja ljudi. Prema podacima Američke akademije astme, alergije i imunologije gotovo dvije trećine svjetskog stanovništva pogođene su nekim oblikom alergije. Predviđanja su da će do 2050. godine alergična će biti svaka druga osoba na svijetu.

Simptomi kožnih i ostalih alergija mogu značajno utjecati na našu razinu energije, raspoloženje, ali i izgled. Zato je dobro imati pravog i pouzdanog beauty saveznika, koji će nam pomoći odagnati, ili barem ublažiti, simptome alergija koji nam otežavaju svakodnevni život. Korisnici diljem svijeta prepoznali su upravo La Roche-Posay kao pouzdanog partnera i dermokozmetički brend broj jedan u svijetu po preporuci dermatologa.

Uz Toleriane Dermallergo proizvode osjetljiva koža dobiva potrebnu snagu

Gledajući kožu, stručnjaci brenda La Roche-Posay gledaju ljude, a potaknuti tom mišlju osmislili su i Toleriane Dermallergo liniju proizvoda kao rješenje za sve one s osjetljivom i alergijama sklonom kožom. Savršena je za hidrataciju, umirivanje i zaštitu osjetljive kože i kože sklone alergijama. Linija Toleriane Dermallergo proizvoda tako se sastoji od hidratantne kremelagane kremefluidaseruma te kreme za područje oko očiju

Svaki proizvod testiran je na najosjetljivijim tipovima kože, a formula bez alkohola, mirisa i silikona trenutno oslobađa od osjećaja nelagode. Redovitim korištenjem Toleriane Dermallergo proizvoda osjetljiva koža dobiva potrebnu snagu u borbi protiv alergijskih reakcija te ostaje hidrirana sljedećih 48 sati.

Više informacija o zaštiti i njezi kože uz inovativnu Toleriane Dermallergo liniju proizvoda, potražite na službenoj stranici brenda La Roche-Posay.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori