Nikada nije prerano za početi razmišljati o adventskim kalendarima – Harry Potter kalendar već je tu

Beauty adventski kalendari u posljednjih su nekoliko godina po popularnosti zamijenili one tradicionalne s čokoladom. Prijašnjih jeseni i zima viđali smo ih u niz varijacija na temu, od cijenom pristupačnijih do skupocjenih i luksuznih high-end kalendara, a svi oni pokazali su se savršenim poklonom ususret blagdana.

Upravo su nam beauty adventski kalendari donijeli veliko uzbuđenje prilikom otvaranja prozorčića, čak i veće od onog koje izazivaju čokoladni kalendari, jer ipak se među njih 24 kriju raznolika i različita beauty iznenađenja i svaki prozorčić donosi neku kozmetičku poslasticu. Zanimljivo je da će 1. listopada, svjetlo dana ugledati beauty adventski kalendar na temu Harryja Pottera, koji će bez sumnje oduševiti sve obožavateljice (a možda i obožavatelje) malog čarobnjaka.

Iza svakih vratašca, njih 25, nalaze se različiti poklončići, uključujući ruževe za usne, lakove za nokte i kugle za kupanje u obliku zlatne zvečke. Harry Potter beauty adventski kalendar stiže online u prodaju 1. listopada, a u britanske Boots drogerije 4. studenog.

Foto: Boots

0