Nova Diorova kolekcija ima sve potrebno za savršen blagdanski make up look

@diormakeup

Kako bi na najljepši način proslavili ovo najljepše doba godine pobrinuo se Peter Philips, kreativni direktor za Dior Make up, predstavivši novu kolekciju Happy 2020 Holiday. Nakon što je Dior pokazao odličnu kolekciju Divine Bath s kojom svako tuširanje i kupanje postaje opuštajuće iskustvo, došao je red na make up.

Kolekcija se sastoji od sjenila za oči, lakova za nokte te ruževa za usne, a inspiraciju za stvaranje kolekcije pronašao je u nezaobilaznom i vječnom novogodišnjem motivu – vatrometu. Raskošne i vibrantne boje protežu se cijelom kolekcijom, a u njoj se može pronaći sve što je potrebno za savršen make up look koji ćemo nositi na blagdanske domjenke, druženja, ali i za najluđu noć u godini – naravno, onu novogodišnju. Pri stvaranju nove kolekcije, Philips se vodio filozofijom prema kojoj je htio da se svatko tko nosi ovaj make up s njim osjeća prekrasno, a istovremeno i da napravi mali odmak od klasike i od tradicije.

Happy 2020 Holiday kolekcija

@diormakeup

Osim vibrantnih i upečatljivih boja, neizostavan dio kolekcije su šljokice, kao i zlatne i srebrne nijanse bez kojih je božićno razdoblje nezamislivo. Tu je i vječna crvena u nekoliko nijansi koja će biti savršena točka na “i”, kako make up looku, tako i odjevnim kombinacijama, bez obzira na to nosite li je kao dio manikure ili na usnama.

Pozornost u kolekciji kradu prekrsani ruževi iz linije Diorific Happy 2020 – dolaze u četiri boje, crvenoj, boji fuksije, nude i boji mesa, a osim raskošnim zlatnim pakiranjem, osvajaju i šljokicama koje daju wow efekt.

Za klasičarke, tu su i prepoznatljivi ruževi iz kolekcije Rouge Dior Couture, limitiranog izdanja koje iz Diora opisuju kao vatromet. Dolaze u elegantnoj clutch torbici, a pakiranje kultnih ruževa ima i dodatnu dozu elegancije zahvaljujući šljokicama na pakiranju jer – što je blagdanska kolekcija bez barem malene doze sjaja? Kolekcija nudi najprodavanije nijanse koje nose epitet klasika u kozmetičkoj torbici.

Svi željni dodatnog sjaja i glamura na očima, uživat će u dvjema paletama sjenila od kojih svaka ima pet nijansi posvećenih zabavama na kraju godine. Palete 5 Couleurs Happy 2020 donose jarke boje u ekskluzivnom izdanju, a i one su inspirirane raskošnim bojama vatrometa.

Ako tražite dodatnu dozu sjaja, rješenje se krije eyelineru koji je ujedno i sjenilo za oči, Diorshow Liquid Mono. Dolazi u limitiranom izdanju, a moguće je odabrati između četiri različite boje – srebrno sive, nježno ružičaste, zlatne i brončane.

Točka na “i” svakoj odjevnoj kombinaciji je lak za nokte, a iz Diora ovih blagdana savjetuju mali pomak od klasike. U kolekciji Diorific Vernis, osim vječne crvene, nalazi se i boja breskve te upečatljiva i raskošna boja fuksije s kojom manikura neće proći nezamijećeno.

Foto: Instagram, Dior

0