Hairstyle News Festival dovodi u Zagreb premijere najnovijih frizerskih trendova

Hairstyle News Festival dovodi u Zagreb
premijere najnovijih frizerskih trendova

Schwarzkopf-Professional1

Ljubav prema kosi, talent i znanje okosnica su Hairstyle News Festivala, najveće frizerske manifestacije u regiji, koji ovu godinu slavi svoj 15. rođendan! Što je in, a što out, kako njegovati i stilizirati kosu, mnogobrojni će posjetitelji saznati od vrhunskih frizerskih stručnjaka iz zemlje i svijeta 7. i 8 travnja 2018. godine u zagrebačkom Plaza Event Centru na Slavonskoj aveniji.

Hairstyle News Festival 2018.

Jubilarni Hairstyle News Festival nastavlja svoju jedinstvenu tradiciju edukacija i razvoja frizerske struke te dovodi u Zagreb svjetske premijere najnovijih frizerskih trendova za proljeće/ljeto 2018. Tim Schwarzkopf Professional: Ivana Oletić, Kristijan Petek, Joško Tafra, Marko Zirdum, Saša Pušenjak, Lidija Štokić, Drago Ivačko i Ivica Putar predstavit će kolekciju REinventing Hair s jedinim ciljem vrhunske transformacije kose. Indola Professional tim na čelu s Andy Smithom, njihovim kreativnim direktorom i globalnim ambasadorom, koji je karijeru započeo u frizerskom salonu svjetske frizerske ikone Vidal Sassoon u Londonu, predstavit će svježu, inspirativnu Smart Street Style kolekciju.

Avangardnu Keune – Beyond True Beauty kolekciju naziva Lost in Perfection, posvećenu umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice, predstavit će Ilham Mestour, Global Creative Artistic Director i Marriet Gakes, Global Color Director za Keune Haircosmetics s timom. Mestour je poznata frizerska stilistica, specijalizirana za visokopozicionirane modne kampanje i revije. Dvije interesantne i dijametralno suprotne kolekcije predstavit će Subrina Professional tim na čelu sa Sanjom Karasman, Borisom Draganom i Rokom Klemenčičem. Njihova kolekcija Divine inspirirana je iskonskom, klasičnom ljepotom žene, a Human+ donosi futurističke motive u kosi.

Schwarzkopf-professional2

Žensko i muško frizerstvo

Mič Styling tim koji nastupa za Paul Mitchell predstavit će kolekciju Filler koja donosi mekše linije i bojanje s free hand tehnikama i prirodnim nijansama.  Stevo Hair Academy tim predstavlja dvije kolekcije, Identity posvećenu osobnostima i Punk Couture posvećenu punk modi u kosi.  ZGAT Academy, vrhunski tim edukatora koji je izišao iz domaćih okvira te nastupa i na svjetskim pozornicama, predstavit će svoju najnoviju kolekciju Perception koja spaja nadrealne kompozicije s emocijama romantike, tuge i avanture. Dinamičan Idea Academy tim, posebno vjeran domaćoj publici, predstavit će svoju novu kolekciju Extreme inspiriranu ravnotežom ekstremnosti, brzine života, tehnologijom i ženstvenošću.

Da muško frizerstvo doživljava svoj procvat i zauzima značajnu poziciju u industriji, svjedoče najbolji barberi iliti brice koji su zajednički s Hairstyle News Festivalom povratili stari sjaj brijačnicama. Ove godine trendove u muškom frizerstvu predstavit će barberica Sandra Zajec i barberi Matija Ptić, Marko Šimunović, Marko Stanzl, Krešimir Španić te Siniša Šunjić.

Schwarzkopf-Professional3

Na pozornicama Hairstyle News Festivala, koji je jedini u regiji u potpunosti posvećen kosi i razvoju frizerske struke, nastupit će i Montibello, Kanso, Mi Hair Academy, Toni Plančić za Salon Premium, Polyboy, Fringe, Cadiveu Professional, Kemon… Uz cjelovitu edukaciju o trendovima i inovacijama u kosi, Festival donosi niz edukacija za razvoj poslovanja. Uz tim vrsnih edukatora o razvoju poslovanja i ove će godine domaćim i regionalnim frizerima Alan Austin-Smith, najutjecajnije ime i svjetski poznati savjetnik za razvoj i širenje poslovanja, iznijeti formulu uspješnog frizerskog salona. Voditeljica Festivala bit će Iva Šulentić, dugogodišnja prijateljica Festivala i istinski fan inspirativnih frizera koji se izdižu iznad prosjeka njegujući svoj talent kontinuiranim širenjem znanja što uvećava motivaciju i produbljuje ljubav prema kosi.

Kosa je naša inspiracija, a posebno sam ponosan što jubilarni rođendan slavimo zajedno s našim frizerima koji su se u ovih 15 godina razvili u iznimne stručnjake, priznate i na svjetskoj sceni. Svim smo našim frizerskim posjetiteljima pripremili niz poslastica ali i posebnih inovacija koje će se premijerno predstaviti na Festivalu, a mnogobrojne sudionike razveselit ćemo s bogatim sajmom na kojem će se predstaviti noviteti u industriji kao i ponajbolji profesionalni proizvodi za njegu, održavanje i stiliziranje kose.“ izjavio je Denis Vidović, organizator Festivala. Sve informacije o programu možete pronaći na www.hairstyle-news.hr/festival i pratećim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Učitati još
Zatvori