Tri Hrvatice u novoj video kampanji salona Teuta

Tri Hrvatice u novoj video
kampanji salona Teuta

teuta

Teuta, omiljeno beauty mjesto brojnih hrvatica donosi nam video kampanju hair talk. sa svojim divnim ambasadoricama. Salon koji njeguje važnost indiviualnog pristupa kosi u novoj kampanji pozornost stavlja na njegovanu kosu, jer samo takva kosa je lijepa kosa i pristaje svakom.

hair talk.

Antonija, Dina i Izabel u kampanji otkrivaju i govore o jednoj od najdražih ženskih tema uz kavu – kosi, frizerima i salonima. Da tehnike i proizvodi nisu jednio što čini jedan salon izvrsnim potvrđuju ambasadorice u ovoj kampanji. Uz lepršav, svjež i opušten set cure su otkrile koliko je važan stilist u njihovom životu, zašto Teuta i ostale detalje omiljene beauty teme.

Odabir idealne boje, frizure, nijansi, šiški i svih ostalih detalja u našem salonu odabiru se individualno o klijentu i kosi. Proizvodi i tehnike su alati ali usluga, osjećaj, atmosfera je ono što naše klijene čini našim zadovoljnim ambasadorima – ističe vlasnica salona Teuta Mesaroš. Kampanja je pokazala da je ovaj salon i tim salona Teuta više od frizera, više od frizerskog salona.

Kosa: Teuta Mesaroš, Duško Masnić, Martina Benko
Šminka: Dajana Pajkić
Foto: Jelena Balić
Video: Ante Gugić

Preporuka

Zatvori