Najprodavanija maska za kosu na Amazonu može se nabaviti i u našim drogerijama

Najprodavanija maska za kosu na Amazonu može
se nabaviti i u našim drogerijama

Od hranjivih maski za kosu i drugih proizvoda za njegu vlasišta te tretmana protiv prhuti, Amazon u svojoj ponudi ima sve što je potrebno kako bi svačija kosa zablistala svojim punim potencijalom. Poželite li transformirati kosu u samo 3 minute, ova najprodavanija maska za kosu s Amazona mogla bi vam postati najdraža ikad – ako to već nije! Radi se o Garnier Hair Food Banana 3-u-1 maski za koju smo već znači da je definitivno jedna od najpopularnijih. Sada je i najprodavanija na Amazonu!

Obogaćena bogatim i njegujućim antioksidansima, bananom i shea maslacem, Garnier Hair Food Banana 3-u-1 maska kreirana je za suhu kosu, veganska je i cruelty-free. Ona oživljava oštećene vlasi, a njezina lagana formula ne sadrži silikone, pomaže minimizirati lomljenje vlasi te zaglađuje kosu bez otežavanja. Ona se može koristiti kao maska, regenerator ili krema za njegu kose koja se ne ispire.

Hair Food maska za kosu ima više od 16.000 ocjena od pet zvjezdica

Prema Amazonovim kupcima koji su već hranili svoju kosu ovim bogatim voćnim tretmanom, to je jedna od najboljih maski za kosu. Ona pomaže u borbi protiv suhe i oštećene kose, a rezultat je nahranjena kosa, pojačan sjaj i zaglađene kutikule vlasi. Maska za suhu kosu Garnier Hair Food Banana 3-u-1 je Amazonova prva uspješnica u kategoriji ‘Hair Deep Conditioner and Treatment’. Ona ima više od 16.000 ocjena od pet zvjezdica.

Jedino na što beauty entuzijastice upozoravaju je da ne pretjerujete s količinom maske koju nanosite na kosu. Naime, malo je sasvim dovoljno kako biste postigli željene rezultate. U protivnom ćete na kraju imati masne pramenove kojima će ubrzo ponovno trebati pranje. Ako još niste isprobali Hair Food Banana 3-u-1 masku za kosu, dobro je znati da ju možete nabaviti i kod nas u drogerijama. Prilično je sigurno da nećete ostati razočarane.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori