Tri moćna proizvoda za njegu kože lica

Stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“. Ona obećava visoku učinkovitost u njezi kože, bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Hada Labo Tokyo danas je najprodavaniji brend u Japanu za njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim, ali i jedinstvenim formulama. Tajna njegove učinkovitosti krije se u jednom jedinstvenom sastojku – hijaluronskoj kiselini.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži, a upravo ona je tajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda koji pružaju svi Hada Labo proizvodi. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju. Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože. Impresivna Super hijaluronska kiselina postala je dio svakog pojedinačnog proizvoda. Sastoji se od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline. HA+ pruža dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline, a mikro HA prodire dublje, potiče hidrataciju i omogućuje blistav izgled kože. Dok makro HA potpuno zaključava vlažnost unutar stanica kože.

Upravo zbog tog jedinstvenog kompleksa hijaluronske kiseline, Hada Labo proizvodi pružaju izuzetnu, višeslojnu hidrataciju te intenzivnu i dubinsku njegu kože!

Proizvodi koji ne sadrže štetne sastojke

Proizvodi ne sadrže parabene, parfeme, boje niti mineralna ulja, samo sastojke za učinkovito vraćanje mladenačkog izgleda kože. U ponudi se mogu pronaći tri kreme za lice, dva losiona za lice, dvije kreme za područje oko usana i očiju, dvije maske za lice u maramici te čistač za lice. Upravo je na police dm prodavaonica stigla dugo iščekivana PREMIUM linija. Premium linija se sastoji od gel maske, super hidratora i njegujuće kreme za lice.

Hada Labo Premium proizvodi iznimno su bogati aktivnim sastojcima. Sadrže kombinaciju čak 5 vrsta hijaluronske kiseline uključujući inovativnu hijaluronsku kiselinu niske molekularne težine koja je obavijena uljnim kapsulama kako bi se probila u najdublje slojeve kože, čiju učinkovitost dokazuju i opsežna testiranja. Rezultat prodiranja proizvoda u duboke slojeve kože je taj da ona ostaje vidno hidrirana, vlažna, popunjena i glatka. Premium linija idealna je za sve one s dehidriranom, umornom i beživotnom kožom. No, idealan je partner i ostalim tipovima kože. Naime, ona se, zbog svoje nevjerojatno lagane teksture, brzo upija i ne ostavlja tragove na koži.

Koje proizvode možete naći u premium liniji brenda Hada Labo Tokyo

U liniji se nalaze tri proizvoda, prvi je dnevna krema za pomlađivanje i učvršćivanje. Moćna krema savršene mliječne konzistencije sadrži snažnu α-Gel formulu koja je napravljena od 5 vrsta hijaluronske kiseline s česticama različitih veličina koje prodiru i djeluju na različitim slojevima kože, što osigurava dosad neviđeni stupanj hidratacije, popunjavanje bora i zaglađivanje kože.

Drugi proizvod iz linije – Premium super hidrator izuzetno je moćan losion za lice. Hidrator također sadrži 5 vrsta hijaluronske kiseline koje prodiru u različite slojeve kože, a osim toga sadrži i inovativnu LOCK IN formulu koja osigurava zadržavanje proizvoda u česticama kože kako bi ona ostala vlažna i hidrirana tijekom cijelog dana.

Treći proizvod iz linije je moćna Jelly maska. Ona sadrži cijelu bočicu japanske esencije i obnavljajuću, hidroliziranu hijaluronsku kiselinu te stabilni oblik vitamina C. Vitamin C i hidrolizirana hijaluronska kiselina osvježavaju kožu i uklanjaju znakove umora. Transeksamična kiselina regulira ten i uklanja pigmentacijske mrlje. To idealno priprema kožu za ostatak njege lica s Hada Labo Premium proizvoda.

Cijela Premium Linija dostupna je ekskluzivno u svim dm prodavaonicama.

Foto: PR

2