Slavne Guerlain perle sada i u obliku parfema

Slavne Guerlain perle sada i u
obliku parfema

Objavu dijeli MiaBlogAU (@miablogau)

Jedan od najpoznatijih, ali i najdugovječnijih make up proizvoda koji s godinama postaje samo još bolji, svakako su šarene perle koje potpisuje beauty brend Guerlain. Prvi su put predstavljene još 1987. godine, kada je puder u prahu došao u obliku kuglica u nekoliko različitih boja. Guerlain je danas vrlo prepoznatljiv brend upravo zbog tih perli, koje se zovu Météorites i koje lice obasjavaju blistavim svjetlom.

Ova prava mala revolucija u svijetu make upa, puder u prahu kojeg sadrže te kuglice, svake sezone dobiva novu interpretaciju, a najuzbudljivija novost je ta da kolekcija za ljeto 2018. donosi i Météorites parfem.

Objavu dijeli Guerlain (@guerlain)

Guerlain Météorites Le Parfum

Météorites Le Parfum je Eau de Toilette koji zrači jednakom svježinom i suptilnošću kao i mitske Météorites perle za lice. Parfem potpisuje glavni Guerlainov parfumer  Thierry Wasser, a otvara se jabukom koja daje voćnu i resku notu, dok spoj ruže i ljubičiste rezultira cvjetnim buketom kojeg spektakularno otkriva senzualni bijeli mošus. Guerlain Météorites Le Parfum nabaviti se može i u našim parfumerijama, a u prodaji ga ima i zagrebačka Parfumerija Lana.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori