Najnoviji tekući puder za savršen ten bez greške

Najnoviji tekući puder za
savršen ten bez greške

U posljednjih nekoliko godina, žene izražavaju svoje sumnje i skepsu kada se radi o ljepoti. Žene žele besprijekoran ten koji uvijek izgleda prirodno. Važno je koliko tekući puder dobro pokriva, a da koža istovremeno diše. Bitni su rezultati i naravno, formula koja poštuje balans kože. Ukratko- žene žele tekući puder, ali ga ‘ne’ žele. U 2019.g, ambivalentnost je ustupila mjesto sigurnosti; I (AND) je zamijenilo ALI (BUT). Što žene žele? Guerlain je ponovno izmislio tekući puder i otkrio što žene zaista žele: esencijalno, prirodno i djelotvorno.

16 sati sjaja s prirodnim ‘finišem’ i 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Formulirano s 97% sastojaka prirodnog porijekla, s mineralnim pigmentima i s aktivnim sastojcima morskog i biljnog porijekla, ovo je ponovno otkriven, ponovno kreiran make-up. Budući da L’Essentiel tekući puder ništa ne skriva: što je s preostalih 3%? Dobra vijest je da ga možete pronaći u svim Douglas prodavaonicama.

L’Essentiel tekući puder za uvijek besprijekoran ten

Tih 3% čine sastojci koji nisu prirodnog porijekla, ali su birani ‘u dobroj vjeri’ kako bi garantirali sve senzorne kvalitete i besprijekornu dugotrajnost i postojanost na licu. U skladu s ISO 16128 standardom, Dijelovi 1 i 2. izračunati uključivo s vodom. Preostalih 3% pomaže optimizaciji integriteta formule tijekom vremena i njenim senzornim kvalitetama. Nadogradiva pokrivnost i hidratacija, balans i zaštita. Besprijekoran make-up ‘finiš’ je pitanje kako kože, tako i stila. Kao ispunjenje svih želja, L’Essentiel tekući puder pruža svilenkasto nježnu teksturu s nadogradivim rezultatom. Garantirana je pokrivnost od sasvim lagane do srednje, bez da ikada izgubi svoj blistavi prirodan sjaj.

Samo najbolje za kožu

RETRACTABLE FOUNDATION BRUSH L’Essentiel

Prepun pažljivo biranih sastojaka prirodnog porijekla, L’Essentiel tekući puder prelijepo naglašava kožu zahvaljujući svojim djelotvornim komponentama. Duo ekstrakata dobivenih iz crvenih algi i tara gume (dobivene od Tara drveta), omogućavaju disanje kože i štite je od zagađenja. Ekstrakt ploda bijelog kakaa hidratizira kožu i štiti je od štetne plave svjetlosti. Tehnologija inspirirana probioticima i prebioticima, koži vraća balans i štiti njenu barijeru. Hidratizirana, izbalansirana i zaštićena, koža je puno ljepša. Ten je svjež i ujednačen.

Prirodan ‘finiš’ za besprijekoran ten & kožu koja može disati. Obavijena L’Essentiel-om, koža zrači živim, prirodnim sjajem. Ten je savršeno ujednačen i svijetao, pore izgledaju manje, a tanke linije su izglađene. Savršenstvo je tu i postoji, zahvaljujući ovom do sad nikad viđenom tekućem puderu. Prekriva kožu s nevidljivim laganim slojem omogućujući joj disanje, teksturom ugodnom poput druge kože.

Trenutačan, ali i trajan rezultat

Trenutačno naglašen ten i gola koža koja je svakim danom ljepša. Tek što je L’Essentiel tekući puder nanesen, on poboljšava kožu svojim savršenim, prirodnim i sjajnim završetkom za trenutačno savršenstvo. Ali to nije sve. Dan za danom difuzira svoje aktivne sastojke za njegu kože u srce epidermisa. Iz dana u dan tonus kože je ujednačeniji, pore su manje vidljive (za 49%), a pigmentacijske nepravilnosti su smanjene (za 39%). Gola koža je sasvim prirodno pojačana. Čak i bez šminke, ona je svakim danom ljepša i blistavija. Koža je lijepa i idealna je baza za make-up. Savršenstvo ‘finiša’ na koži je svakim danom malo veće. Isto tako se i make-up rezultat povećava s vremenom.

30 esencijalnih nijansi

Make-up ekspert Olivier Echaudemaison istaknuo je kako je tekući puder bitan za svaki make-up stil. Prije stvaranja, slikar započinje s bijelim platnom; u njihovom slučaju tekući puder postaje to platno, kojem dodaju boju očima, obrazima i usnicama. Koža mora izgledati besprijekorno, blistavo i transparentno, a jedino tekući puder – ako je u savršenom skladu s kožom – daje taj učinak. Zahvaljujući dobrom tekućem puderu biste trebali zaboraviti da ga čak i imate na licu. Ako drugi primijete vaš tekući puder, došlo je do pogreške s primijenjenom teksturom ili nijansom. Koža bi trebala izgledati što prirodnije bez ikakvih preopterećenja ili izgleda pretrpanosti.

L’Essentiel tekući puder ima ove kvalitete: njegova svilenkasto glatka tekstura lako se nanosi s nadogradivom razinom pokrivenosti. Njegova posebna četkica (odvojeno se prodaje), omogućuje teksturi da klizi preko kože, ostavljajući ultra-mekan i nježan ‘finiš’ koji postaje jedno s kožom i nudi mogućnost nadogradivog pokrivanja. Izbor od 30 nijansi znači da će svaka žena moći pronaći onu koja će odgovarati baš njoj. Ali L’Essentiel ide još dalje: dok ga nosite, čini koži dobro, što je čini sve ljepšom.

.. i još malo razgovora s ekspertima

Skincare ekspert Frédéric Bonté dodao je kako se osnova za lijepu kožu i blistav ten koji zrači zdravljem, svodi se na četiri riječi: hidrataciju, snagu, zaštitiu i ravnotežu. Povratak na bitne stvari, na osnove, znači povratak na tu osnovnu fiziologiju, čiji je ključni element ništa drugo nego mikrobiota, flora kože. Za L’Essentiel tekući puder je razvijena potpuno nova tehnologija, koja je sposobna održati biološku raznolikost ovog prirodnog ekosustava tijekom cijelog dana. Kroz in vivo testiranja dokazano je da primjena ne destabilizira mikrobiotu, koja dolazi u savršenu simbiozu s kožom.

Intervju s dizajnerom Mathieu Lehanneurom otkrio je da pronaći točku balansa znači moći zaustaviti kretanje u prostoru i vremenu. Ova bočica je predmet zaustavljen u prostoru, poput suptilne umjetnosti balansa, a bočicu krasi revolucionarni dizajn. Guerlain je baš zato odabrao svjetski poznatog dizajnera, Mathieu-a Lehanneur-a. On je ponudio svoju viziju dvojnosti u bočici koja simbolizira balans između dva naizgled kontardiktorna elementa. Apsolutno ‘Essential’ umjetnost balansa. Rangiran među “100 svjetskih dizajnera i ‘influencera’ ” od strane Wallpaper and Surface magazines i nazvan “šampionom intelektualnih mogućnosti na polju suvremenog dizajna” od Paole Antonelli.

L’ESSENTIEL NATURAL GLOW FOUNDATION, 16H WEAR, SPF 20

Senior Curator of the Department of Architecture and Design at MoMA NY, Mathieu Lehanneur se zaista ističe u svim područjima stvaranja, briljantno žonglirajući između arhitekture, umjetnosti i tehnologije te spajajući dizajn, znanost i umjetnost u svojim kreacijama kako bi poboljšao živote korisnika. Njegov rad seže od arhitektonskih projekata do zbirki namještaja, od prerađivanja Grand Palais u Parizu do kućnog pročišćivača zraka koji koristi biljke, stvorene u partnerstvu sa Sveučilištem Harvard i na temelju studija koje je razvila NASA. Njegovi projekti prikazani su u najvažnijim javnim i privatnim zbirkama, uključujući one MoMA NY i SF MOMA, Centra Pompidou i Musée des Arts Décoratifs u Parizu. Guerlain-u je ponudio svoju viziju dvojnosti u bočici koja simbolizira ravnotežu između dva naizgled kontradiktorna elementa. Apsolutno bitan čin ravnoteže.

 

Foto: PR

 

 

Učitati još
Zatvori