Nova kolekcija Gucci ruževa u kojoj će svatko pronaći svoju omiljenu nijansu

@guccibeauty

Prikladno za božićno i novogodišnje razdoblje, Gucci je ovih dana predstavio prekrasnu kolekciju ruževa za usne koji su nas osvojili na prvu. S jedne strane, tu je kolekcija Rouge à Lèvres Lunaison – riječ je o glitter ruževima koji dolaze u limitiranom izdanju, a predstavljene su dvije nijanse: crvena Goldie Red i statement plava s kojom je nemoguće proći nezapaženo, Fay Turquoise. Ruževi su nastali pod kreativnim vodstvom Alessandra Michelea, a glatko klize po usnama, stvarajući intenzivne nijanse s visokim sjajem. Inspiraciju je pronašao u zlatnom dobu Hollywooda, a svaki je ruž još posebniji zahvaljujući upečatljivom pakiranju koje će divno izgledati u svakoj kozmetičkoj torbici.

Osim ruževa sa svjetlucavim završetkom, Božić u Gucci svijetu donio je i novu kolekciju mat ruževa – Rouge à Lèvres Mat. U njoj se nalazi 28 nijansi ruževa s mat finishem, a osim na svilenkastu formulu ruža, naglasak je stavljen i na pakiranje.

@gucci

Ruževi dolaze u zlatnoj tubi i przivaju vremena kad su pakiranja ruževa bili poput pravih malih umjetničkih djela. Ruževi na usnama ostavljaju mekani trag i vrlo su jednostavni za nanošenje. Visoko su pigmentirani, a rezultat na usnama je bogata boja u cijeloj paleti nijansi – od nude tonova preko narančaste, ružičaste, ljubičaste, zelene pa do klasične crvene.

Foto: Instagram

0