Kultni Green Tea parfem dolazi u novoj mirisnoj verziji koju ćete obožavati

Kultni Green Tea parfem dolazi u novoj
mirisnoj verziji koju ćete obožavati

Uvijek nas razveseli kad beauty brendovi iznova traže inspiraciju i kreiraju nove verzije svojih kultnih proizvoda. Oni na taj način prate trendove koji se iz godine u godinu mijenjaju. Upravo to uvijek iznova radi brend Elizabeth Arden sa svojim, sad već legendarnim, Green Tea parfemom još od njegovog predstavljanja 1999. godine. Ovogodišnje izdanje zove se Green Tea Sakura Blossom, a kreirao ga je jedan od najpopularnijih parfumera u industriji – Rodrigo Flores-Roux. On stoji iza ovih parfema još od 2008. godine, a kako bi ih kreirao, koristi niz tehnika da bi izvukao maksimum od svih sastojaka.

Green Tea Sakura Blossom oduševit će vas svojom dugotrajnošću

Ovaj novi miris, obogaćen svježinom, probudit će sva vaša osjetila. On je graciozan, nježan i apstraktan. Proljetni cvat Sakura trešnje, koji opija svojim mirisom i svilenkastom nježnošću, predstavlja buđenje prirode i novi život. Latice trešnjinog cvijeta uronjene u akord slatkog badema, svježi bergamot i umirujuću notu zelenog čaja oslikava lakoću, polet i želju za životom.

Za razliku od inače, ovaj je put glavnu riječ preuzeo cvijet Sakure. Dodavanjem aroma svježeg cvijeta jasmina i božura postiže se miris koja podsjeća na pravi cvijet. Zeleni čaj dolazi u punom blažem izdanju nego u prethodnim izdanjima ovog parfema, ali to ga ne čini ništa manje neodoljivim. Note zelenog čaja djeluju kao poveznica između citrusa na vrhu i svježih, drvenastih nota u bazi. Green Tea Sakura Blossom traje minimalno 8 do 10 sati na koži.

Green Tea Sakura Blossom

Ako iskoristite priliku da ga bolje upoznate, otkrit ćete da je ovogodišnja verzija kultnog parfema Elizabeth Arden sjajan primjer prevladavajućih trendova u parfumerijama.

Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Pexels, Elizabeth Arden

Učitati još
Zatvori