Planetarno popularni Glossier predstavio sestrinski brend posvećen make upu

Planetarno popularni Glossier predstavio
sestrinski brend posvećen make upu

Prije nekoliko godina na beauty sceni pojavio se Glossier i zahvaljujući jednostavnoj filozofiji, minimalnom pristupu make up-u, predivnom vizualnom identitetu i viziji mlade Emily Weiss uskoro postao brend o kojem su svi pričali. Od beauty urednika, it djevojaka i celebritija, do blogerica, modela i svih zaljubljenika u make up, Glossier je jedan od rijetkih beauty brendova koji je otkrio tajnu formulu uspjeha i osvojio baš sve.

Nakon odličnih proizvoda za njegu lica koji spojeni zajedno stvaraju savršenu svakodnevnu beauty rutinu za svaki tip kože, nakon laganih make up proizvoda u kojima je naglasak još uvijek bio na njezi i nakon prvog parfema, brend Glossier je sada odvažno zakoračio u svijet zaigranog make upa i predstavio svoje novi sestrinski brend – Glossier Play.

Glitter Duo

GLOSSIER PLAY – NOVI MAKE UP BREND

Brend Glossier danas je prepoznatljiv kako po svojim beauty proizvodima, tako i po svom vizualnom identitetu kojim vladaju pastelne boje s naglaskom na puderaste tonove ružičaste, romantični vizuali s dozom djevojačkog prkosa. Prije nekoliko tjedna na Glossier Instagram profilu osvanula je fotografija koja je najavila novi Glossier brend – već nakon prvog vizuala bilo je jasno da se radi o brendu koji donosi veliki zaokret unutar Glossier beauty priče.

Nakon brojnih nagađanja o kakvom se brendu radi, jučer je službeno predstavljen Glossier Play – make up brend u čijem se središtu nalaze jarke i vibrantne boje. U nekoliko ključnih make up proizvoda i vibrantnim bojama koje ih krase, Glossier Play poziva na igru make upom. U prvoj kolekciji predstavljeni su ruž za usne, glitter duo, olovka za oči i highlighter, a svaki proizvod dolazi u nekoliko efektnih i vibrantnih nijansi. O novom sestrinskom brendu planetarno popularnog Glossiera već bruji cijeli beauty svijet, a Emily Weiss otkrila je kako je ovo tek početak i da se u planovima za budućnost nalazi još nekoliko sestrinskih brendova.

Vinylic Lip

Niteshine

Colorslide

Colorslide

Foto: Glossier Play

Učitati još
Zatvori