Ovaj puder je toliko dobar da ga nikad nećete htjeti zamijeniti drugim

Ovaj puder je toliko dobar da ga nikad
nećete htjeti zamijeniti drugim

Svi mi želimo puder koji je ugodan i lagan na koži, ali i nježan prema njoj. No, ponekad, taman kad mislimo da smo našli favorita, on nam može pretvoriti lice u zbrku čim stignu ljetne vrućine. U tim situacijama stručnjaci preporučuju Glo Skin Beauty Pressed Base Mineral Powder Foundation. Ovaj puder dolazi u čak 24 različite nijanse. Stoga nije problem naći onu koja se savršeno podudara s tonom i podtonom vaše kože. No, čim stigne na vaša kućna vrata, uvjerit ćete se u to koliko je impresivna i njegova formula od koje se više nećete odvajati.

Glo Skin Beauty je nagrađivani mineralni puder

Prema prijedlogu stručnjaka, Glo Skin Beauty je najbolje nanositi make up kistom. Tada se njegova razina prekrivanja ljepše može nadograditi dok ne dosegnete željenu razinu. On će bez muke prekriti mrlje i eventualno crvenilo na licu, bez tragova i osjećaja težine na licu. Budući da uz Pressed Base Mineral Powder možete postići polumat izgled, on je savršen za slučajeve kad trebate prekrivanje koje može podnijeti toplinu i vlagu u zraku, a da vam se make up ne pretvori u uljnu mrlju.

Glo Skin Beauty Pressed Base ima formulu koja je nekomedogena i sadrži antioksidanse, stoga je sigurna i za one tipove koji su skloni aknama. Štoviše, on može čak i pomoći u postizanju prirodno ljepšeg tena dok ga nosite. Više od 1.500 kupaca na Amazonu, od kojih su mnogi otkrili Pressed Base puder zahvaljujući vlastitim dermatolozima i stručnjacima za njegu kože, slažu se s tim da je ovo jedan od najboljih pudera koji su ikad probali. Uz to, tvrde da se nikad više ne bi vratili tekućim formulama. Mnoge beauty entuzijastice ovaj proizvod koriste više od 10 godina. One imaju po jedan u autu, drugi u torbici i treći kod kuće – za sve popravke koji su im potrebni. Definitivno nije iznenađenje što je ovaj puder osvojio brojne beauty nagrade uz brojne vjerne korisnike koji ga iznova i iznova kupuju te ga ne mogu dovoljno preporučiti.

Pressed Base Mineral Powder Foundation možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori