Garnier predstavio noćni serum s vitaminom C na interaktivnom i multimedijalnom događaju
Garnier predstavio noćni serum s vitaminom C na interaktivnom i multimedijalnom događaju

Garnier predstavio noćni serum s vitaminom C na interaktivnom i multimedijalnom događaju

Kao rezultat svakodnevnog suočavanja s mnoštvom vanjskih čimbenika, poput UV zraka, zagađenja i toksina, naša koža s vremenom može izgubiti sjaj i dobiti tamne mrlje, što su sve znakovi starenja.

Kako bi vam pomogli u rješavanju tog problema, stručnjaci u Garnieru odabrali su čisti vitamin C i pažljivo kreirali koncentriranu formulu. Sinoć je u zagrebačkom Francuskom paviljonu predstavljen novi Garnier noćni serum za posvjetljivanje, koji proširuje Garnierov asortiman kozmetičkih proizvoda s vitaminom C.

Garnier Vitamin C event

 Interaktivni i multimedijalni događaj

Odabir lokacije nije slučajnost, naime Francuski paviljon pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje novog seruma ovog francuskog brenda. Poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda. Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom ’’Garnier garden of future’’ kroz koju su posjetitelji mogli doživjeti Garnierov svijet na posve novi i drukčiji način.

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Garnier Paula Sikirić, a događaju su prisustvovala i brojna poznata lica sa hrvatske beauty i lifestyle scene. Posjetitelji su mogli uživati i u glazbenoj izvedbi Nike Turković.

Paula Sikirić
Paula Sikirić
Miach
Miach
Iva Šulentić
Iva Šulentić
Sonja Kvesić
Sonja Kvesić
Nika Turković
Nika Turković
Sonja Kovač
Sonja Kovač
Ivana Pavić
Ivana Pavić
Pavla Predović
Pavla Predović
Marco Cuccurin
Marco Cuccurin
Marija Čamber
Marija Čamber
Lara Vukušić
Lara Vukušić
Ante Burazin
Ante Burazin
Damir Begović
Damir Begović
Luka Mamić
Luka Mamić
Luna Valas
Luna Valas
Marcela Vrček
Marcela Vrček
Nika Ilčić
Nika Ilčić

Garnier noćni serum s vitaminom C

Novi Garnierov noćni serum s vitaminom C obogaćen je s 10 % čistog vitamina C kako bi vidljivo poboljšao sjaj umorne kože tijekom noći, u trenutku kada na najbolji način prihvaća dobrobiti njege. Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate vaša koža može potpuno usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala. Poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Garnier Vitamin C event 2

Prirodni i moćni sastojak

Za Garnier jednostavnost nije zapreka učinkovitosti, a Garnierov noćni serum s vitaminom C u sebi sadržava prirodni i moćni sastojak; čisti vitamin C prirodnog podrijetla – antioksidativnu dermatološki aktivnu supstancu poznatu po svojstvima vraćanja sjaja koži tijekom noći. Dobiva se u skladu s načelima zelene kemije, a višestruko je učinkovit protiv oksidacije, degradacije kolagena i manjka sjaja kože.

Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C. Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji. Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

Garnier VitaminC event

Tekstura Garnierovog novog noćnog seruma za posvjetljivanje nije ljepljiva ni masna, što omogućuje ugodnu primjenu. Osmišljen je tako da odgovara svim tipovima i tonusima kože te je dermatološki ispitan. I ovaj serum kao i sve proizvode brenda Garnier globalno je odobrila organizacija Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny.

Uživajte u mirnom snu i dopustite svojem novom omiljenom serumu da se pobrine za vašu kožu, čineći je još glađom i sjajnijom!

Foto: John Pavlish i Aleksandar Selak

Učitati još
Zatvori