Journal x Salon Evelin giveaway: Darujemo vam kompletni makeover i njegu kose

Journal x Salon Evelin giveaway: Darujemo vam
kompletni makeover i njegu kose

Skoro svake sezone dobijemo ideju za napraviti nešto novo i drugačije sa svojom kosom. I dok je period prije ljeta najčešće rezerviran za promjenu frizure u korist prozračnijih stilova koji su jednostavni za održavanje, a onaj nakon ljeta za kvalitetnu njegu, jesenski dani nerijetko nas okreću novim trendi stilovima i tehnikama šišanja ili bojama za kosu koje svojim tonovima na savršen način simboliziraju jesensku sezonu.

Inspiracije za stilske transformacije u današnje nam vrijeme doista ne nedostaje, jer ona stiže sa svih strana; bilo od naših najboljih prijateljica, medija ili pak samih eksperata za njegu i styling kose.

A jedna od njih je i Evelin Benković, vlasnica poznatog zagrebačkog salona Evelin, koji među prvima zna za sve najnovije trendove u kosi i vješto ih interpretira na kosama svojih zadovoljnih klijentica. Salon Evelin i ove je jeseni rado i često posjećena adresa za sve na temu kose i njegovo stručno osoblje pomoći će vam doći do vašeg željenog izgleda, ali i zdravlja kose.

Vrijeme je za jesenski makeover kose

Kako bismo vam uljepšale ove dane, u suradnji s frizerskim salonom Evelin pripremile smo vam jedno posebno i vrijedno iznenađenje.

Salon Evelin jednoj je sretnoj čitateljici/pratiteljici Journala odlučio darovati kompletni jesenski makeover kose, koji uključuje šišanje, bojanje/koloraciju/pramenove (ovisno o vašim željama), stiliziranje, njegu i frizuru. Kako možete sudjelovati? Otkrijte u nastavku!

JOURNAL X SALON EVELIN GIVEAWAY

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Frizerski salon Evelin (@salon_evelin)

Update: Sretna dobitnica je @azee013 – čestitamo!

Ovaj giveaway je završen 03. studenog 2021.

Foto: Salon Evelin

Učitati još
Zatvori