Flora & Curl brend je za koji bi svaka kovrčavica trebala znati
Flora & Curl brend je za koji bi svaka kovrčavica trebala znati

Flora & Curl brend je za koji bi
svaka kovrčavica trebala znati

Kovrčava kosa u ljetnim mjesecima zahtjeva izrazito veliku njegu upravo zbog povećane vlage u zraku. Odnosno, kovrčavu kosu karakterizira manjak hidratacije što znači da u ljetnim mjesecima kovrčava kosa upija vlagu iz zraka. Upravo zbog povećane vlage u zraku, kovrčavice ljeti pomno moraju birati proizvode za vlastitu kosu. Potraga za savršenim proizvodima zna biti težak posao, no brend koji glasi kao jedan od najboljih na tržištu za kovrčavu kosu je Flora & Curl.

Linija za njegu kose koju će kovrčavice obožavati

Vlasnica brenda Flora & Curl, Rose, nakon godina borbe sa svojom prirodno kovrčavom kosom odlučila je pokrenuti vlastiti brend kako bi pomogla djevojkama poput sebe. Odnosno jednom kada je krenula na putovanje ka zdravijoj kosi primijetila je kako je tržište zasićeno formulacijama proizvoda koji su niske kvalitete i grubih sastojaka. Upravo zbog toga Rose je krenula kreirati vlastite proizvode od biljnog podrijetla sa sastojcima poput ulja iz Brazila, maslaca iz Gane. Ona sama ističe kako se na kraju cijelog putovanja kreiranja vlastitih proizvoda naučila brinuti za svoju prirodnu kosu i upravo to ju je nadahnulo da razvije svoju prvu liniju proizvoda koja je u osnovi bila inspirirana njenim putovanjem ka zdravijoj kosi.

Danas Flora & Curl slovi kao jedan od najboljih brendova na tržištu za kovrčavu kosu, a njihove linije proizvoda u potpunosti su prilagođene svakom tipu kose. Tako možemo pronaći četiri glavne linije: ‘Hydrate Me’, linija koja je u potpunosti prilagođena za hidrataciju vlasišta i kose. ‘Style Me’, linija uz koju će svaka kovrčica moći savršeno stilizirati vlastitu kosu, ‘Soothe Me’, linija uz pomoću koje ćete se riješiti svakog problema i iritacije vašeg vlasišta i kose. Posljednja linija je naziva ‘Protect Me’ okrenuta je zaštiti kose od vanjskih čimbenika kao što su loši vremenski uvjeti, vrućina, pretjerano oblikovanje i oksidacija. Svaki proizvod linije sadrži prirodne sastojke poput prirodnih ulja i maslaca, citrusnih voća i vitamina E i C, koji će vašoj kovrčavoj kosi dati potreban sjaj.

Sve Flora & Curl proizvode možete pronaći na njihovoj službenoj stanici.

Foto: Instagram, Flora & Curl

Učitati još
Zatvori