Nova Fenty Beauty kolekcija donijet će razigrano ljeto na usne i oči

Zahvaljujući Rihanni i njezinoj kolekciji Fenty Beauty, ovo će biti jedno jako šareno ljeto. Na Instagramu i web shopu Fenty Beauty predstavljena je nova kolekcija koja bojama savrršeno opisuje ljetne dane – razigrana je, efektna i jako odvažna! U kolekciji su se našle genijalni tuševi za oči u različitim bojama i ruževi za usne u duginim nijansama s kojima se ne može proći nezamijećeno, a stvoreni su za lude ljetne partyje. Već prvi prvom pogledu na samu kolekciju, jedno je sigurno: ljetni make up neće biti nimalo monoton! Uostalom, tako i priliči ljetu, zar ne?

Neonske boje savršene za lude ljetne večeri

Tuševi dolaze pod imenom Vivid Eyeliner Trios, a čini ga trio Baeside, Baecay i Baewatch. Kao što i samo ime kaže, tuševi izgledaju jako živopisno i istog trenutka na očima stvaraju onaj najbolji osjećaj, osjećaj ljeta! Tuševi su neonskih boja, a iz Fenty Beautyja kažu kako ga je vrlo lako nanijeti na kapke jer četkica klizi u jednostavnim potezima. Baeside donosi dozu tropa s nijansama Papaya Mama, Lime Feva i Skinny Dip koji neodoljivo podsjećaju na tropsku papaju i limetu. Baewatch sadrži malo tamnije nijanse – Hollapeno, Techno Beet i Hot Tub Club, dok se Baecay igra s pastelnim tonovima ružičaste (Hotti Alert) i žute (Banana Blaze), uz dodatak bijele (Wet T-shirt).

Fenty Beauty

Fenty Beauty

Ljeto je za eksperimentiranje i odvažne nijanse, a u Fenty Beautyju su toga svjesni pa su predstavili i kolekciju ruževa koja ima jednako sočne tonove. Poutsicle je kolekcija ruževa sa sedam upečatljivih nijanie. Njihova je formula izrazito kremasta i lagana, što ih čini idealnima za vruće ljetne dane. U kolekciji se mogu pronaći nijanse poput blistave narančaste, upečatljive plave i živopisne ljubičaste.

Genijalne ideje za odvažan make up

Oni koji žele nešto još upečatljivije, bit će i više nego oduševljeni neonski ružičastom nijansom Tropic Tantrum, plavom Motorboat i crveno-ružičastom nijansom Hot Blooded. Boje stvarno jesu nevjerojatne, no ne znaju svi kako zapravo koristiti ove statement nijanse. Ipak, Fenty Beauty se pobrinuo i za to pa su ponudili i nekoliko ideja kako kombinirati ruževe i tuševe za oči. Kolekcija je u Sephora i na web shopu Fenty Beauty dostupna od 10. svibnja.

Fenty Beauty

Fenty Beauty

Foto: Instagram (@fentybeauty), Fenty Beauty

 

0