Kultna Embryolisse krema sad dolazi u posebnom, još boljem izdanju

Kultna Embryolisse krema sad dolazi u
posebnom, još boljem izdanju

Embryolisse Lait-Crème Concentré – New York Edition

Embryolisse Lait-crème concentre slobodno se može proglasiti kultnom kremom francuskih ljekarni. Jednako je obožavaju Francuskinje i žene diljem svijeta zahvaljujući odličnoj formuli koja je puna prirodnih sastojaka, uistinu djelotvornih za kožu. Nakon korištenja, koža ostaje savršeno hidratizirana, mekana i sjajna, a da pritom na njoj nema osjećaja težine, kao ni neželjenog masnog traga. Njezina popularnost traje gotovo 70 godina, još od pedesetih godina prošlog stoljeća, otkad pronalazi svoje neizostavno mjesto na brojnim fotografskim i televizijskim snimanjima te međunarodnim filmskim setovima.

Kako bi se proslavila njezina popularnost, francuski je brend najavio svojevrsnu svjetsku turneju i tom prilikom predstavio poznatu kremu u još boljem izdanju – New York Edition. Krema za lice može se opisati kao 6 u 1 proizvod: koristi se kao primer, hidratantna krema, odstranjivač šminke, maska za lice, za njegu lica, a svoje je mjesto pronašla i na kupaoničkim policama muškaraca, koji je koriste kao after shave proizvod. Embryolisse Lait-crème obožavaju i dermatolozi te je jedan od proizvoda kojem daju zeleno svjetlo već desetljećima zahvaljujući zdravoj kombinaciji sastojaka, prirodnom podrijetlu te bogatom spoju vitamina. Idealna je za suhu i iziritiranu kožu jer je umiruje i smanjuje znakove nadraženosti te joj daje potrebnu dozu hidratacije.

@embryolisse

Uz njujorško, tu je i londonsko izdanje, a ako još uvijek niste isprobali ovu odličnu kremu, njezino limitirano izdanje odličan je povod da je dodate u svoju kozmetičku torbicu, a dostupna je na web shopu Feel Unique koji dostavlja i u Hrvatsku.

Foto: Instagram, Feel Unique

Učitati još
Zatvori