Elizabeth Arden predstavlja novi serum u kapsulama protiv bora

Elizabeth Arden predstavlja novi serum
u kapsulama protiv bora

RETINOL CERAMIDE CAPSULES LINE ERASING NIGHT SERUM

Godine 1990. beauty brand Elizabeth Arden izazvao je revoluciju u industriju njege kože. Povezao je blagodati bio ceramida, identičnih prirodnim ceramidima kože, pohranjenih i savršeno zaštićenih u jednokratnoj, biorazgradivoj kapsuli. Time je postignut savršen balans prijeko potrebnih ceramida, odgovornih za povezivanje stanica kože i jačanje prirodne zaštitne uloge kože.

U pionirskom duhu nastavljaju sa inovacijama i lansiraju novi proizvod Retinole Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum.

Retinol je izuzetno snažan i djelotvoran sastojak koji pomaže u zaglađivanju linija i bora te potiče stvaranje kolagena.

Povezivanjem retinola i ceramida, zaštićenih u jednokratnoj dozi kapsule, spriječen je gubitak svojstva retinola koji je izuzetno osjetljiv i nestabilan na svijetlost i utjecaj zraka.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum pomaže smanjiti vidljivost linija i bora te usavršava teksturu, ton i blistavost kože. Istovremeno vlaži kožu i poboljšava njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. Peptidi dodatno pomažu u  zaglađivanju bora i vraćaju elasticitet koži. Avokado, suncokretove sjemenke i maslinovo ulje hidratiziraju i osvježavaju kožu.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum koristi se prije Vaše uobičajene noćne kreme.

Dostupno u Mueller, Martimex parfumerijama i Anabella parfumerijama po cijeni od 685,00 kn

Učitati još
Zatvori