Upoznajte jedini uređaj za ravnanje kose s tehnologijom fleksibilnih ploča za besprijekorno ravnu, sjajnu i zdravu kosu

Upoznajte jedini uređaj za ravnanje kose s tehnologijom fleksibilnih ploča za besprijekorno ravnu, sjajnu i zdravu kosu

Svjetski poznati brend Dyson oduševit će vas s novim revolucionarnim proizvodom koji se pojavljuje u svijetu beauty gadgeta.  Stare pegle za kosu glase kao uređaji koji oštećuju kosu, čine ju dehidriranom i sklonom pucanju, stoga nakon dugogodišnjeg proučavanja, eksperimentiranja i testiranja, zajedno sa željom da neprestano iznova osmišljava i poboljšava svakodnevnu tehnologiju, James Dyson predstavlja inovaciju – uređaj za ravnanje kose Dyson CorraleTM. To je prvi i jedini uređaj s tehnologijom fleksibilnih ploča koja pruža poboljšani stil s dvostruko manje oštećivanja kose.

Besprijekorno ravna i zdrava kosa zahvaljujući novom Dyson uređaju

Dyson CorraleTM – inovativni uređaj za ravnanje kose

Zahvaljujući fleksibilnim pločama, toplina se ravnomjerno prenosi na sve pramenove kose, održavajući ih savršeno ujednačenima, a kosu čini glatkom i sjajnom. Za razliku od tradicionalnih uređaja za ravnanje kose, jedinstvene ploče oblikuju i skupljaju pramenove, pružajući vam veću kontrolu i bolje rezultate oblikovanja, a pogodan je za sve tipove. Dyson CorraleTM dodatno sadrži inteligentnu kontrolu topline za precizne temperature (165°C, 185°C i 210°C) kako biste što lakše prilagodili postavke prema vrsti kose i željenom stilu.

Sve zaljubljenike u putovanja i one koji su uvijek u žurbi usrećit će činjenica da Dyson CorraleTM može raditi i bežično. Svestranost novog uređaja omogućuje vam da stilizirate kosu bilo gdje i bilo kada, čak i ako se radi o avionu jer ovaj uređaj ima i Flight mode koji ispunjava standarde korištenja za vrijeme leta te se može pakirati u kabinsku prtljagu za putovanja.

Bilo gdje možete ponijeti svoj Dyson CorraleTM  koji vam jamči ravnu, sjajnu, i ono najvažnije, zdravu kosu! Više informacija o proizvodu pronađite ovdje, a svoj Dyson CorraleTM potražite na svim TEHNO MAG prodajnim mjestima i kod naših prodajnih partnera koje možete pronaći na dyson.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori