Dva nova proizvoda hrvatskog make up brenda Marra

Dva nova proizvoda hrvatskog
make up brenda Marra

Marija Butković, jedna od naših najpoznatijih vizažistica s 20 godina iskustva i vodeća stručnjakinja za trajno iscrtavanje obrva, prošle je godine lansirala vlastiti brend dekorativne kozmetike Marra.

Ova linija kozmetike napravljena je na bazi prirodnih sastojaka i sastoji se od pet proizvoda – make up primera na bazi hijalurona, make up seruma na bazi hijalurona i brusnice, balzama za njegu usana s efektom sjajila na bazi peptida koji usnama daju punoću, fiksatora i osvježivača make upa te serum za rast obrva.

Linija je upravo proširena dodatkom nekolicine novih proizvoda, a to su Marra Microfibre Art Blender i trepavice Oris.

Marra Microfibre Art Blender

Ukoliko želite savršeno prikrivanje bez obzira na vrstu pudera koji koristite, Marra spužvica je savršen alat za vaše potrebe. Savršena ekološki prihvatljiva alternativa klasičnim spužvicama, ova dvoslojna spužvica napravljena je od antibakterijskih baršunastih vlakana mikrofibre i dizajnirana za jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda. Produljuje trajnost pudera i postojanost šminke, a može se koristiti suha ili vlažna.

Ukoliko koristite suhe teksture, pudere, rumenila i highlightere, spužvicu nije potrebno močiti. Uronite spužvicu u proizvod i lagano utapkajte na kožu.

Za tekuće ili kremaste proizvode, potrebno je spužvicu namočiti pod mlazom mlake vode, istisnuti višak vode te sa blago vlažnom spužvicom nanijeti puder. Nekada ne stavljajte proizvod direktno na spužvicu, poželjno je da manju količinu proizvoda stavite na ruku, uronite spužvicu i lagano tapkajući nanesete proizvod na lice.

Trepavice Opis

Višeslojne trepavice od prirodne dlake i svile dizajnirane su za sve oblike oka. Tanka linija korijena trepavica je idealna za lagan osjećaj na očima. Uz pravilnu njegu nosive su čak do 20 puta.

Bright and Shine i Strong and Beautiful su trepavice od svile, a Diva, Fairy i Queen su trepavice od prirodne dlake. Diva i Fairy trepavice možete nositi i u dnevnoj varijanti make upa ili za više prirodan izgled. Ukoliko želite jak naglasak na trepavice, svakako preporučamo Queen.

Proizvode možete nabaviti u webshopu brenda Marra.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori