Ulovite sve Durance proizvode na popustu i obavite božićni shopping ranije

Ulovite sve Durance proizvode na popustu i
obavite božićni shopping ranije

Povodom otvorenja Pop Up storea u Arena Centru u Zagrebu od 18. do 21. studenog, cjelokupni Durance asortiman bit će na popustu 20%. Popust dobrodošlice svim kupcima na najmirisnijem mjestu u gradu, idealna je prilika za uranjeni božićni shopping.

Odaberite najmirisnije poklone

Znamo koliko je teško pronaći odgovarajući poklon baš svakoj osobi koju želimo iznenaditi ovih blagdana, tako da nam je svaka pomoć uvijek dobrodošla. Na Durance Pop Up storeu koji se smjestio u prizemlju Arena centra, od 18. do 21. studenog možete pronaći idealni poklon i pritom uštedjeti jer je cjelokupni asortiman na popustu od 20 posto. Vrhunski kvalitetni prirodni proizvodi rađeni u samom srcu francuske Provanse, tako mogu postati dio vašeg doma, ali i doma onih kojima ćete te iste proizvode i pokloniti. U bogatom asortimanu potražite specijalne božićne pakete koji su marljivo i sa srcem pripremljeni kako bi nekome od vas uveselili blagdane. 

Poklonite ljubav

Primiti poklon velika je stvar, a pokloniti ga nekome, u nama budi neopisive emocije. Toplina oko srca koja nas u sekundi oraspoloži kada ugledamo lice nam drage osobe koju smo razveselili malim znakom pažnje, ostaje nas grijati još dugo. Durance proizvodi su takvi.

Napravljeni tako da u nama izazovu najljepše i najdublje skrivene emocije. Da nas svoji mirisima vrate u najudaljenije kutke naših divnih osjećaja i izmame ih na površinu. Nježni mirisi svijeća, osvježivača prostora, prirodne kozmetike i sredstava za čišćenje – sve na prirodnoj bazi, rađeno tako da je u svaki taj proizvod utkana ljubav. Poklonite tu ljubav vama dragim osobama s nekim od proizvoda dostupnih u Pop up Storeu u Arena Centru!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori