Beauty entuzijastice kažu da su ovi flasteri protiv prištića bolji i od kultnog Drying Lotiona

Beauty entuzijastice kažu da su ovi flasteri protiv prištića bolji i od kultnog Drying Lotiona

Čini se da kao da se prištići uvijek pojavljuju u najnezgodnije vrijeme i na najnezgodnijim mjestima. Bilo prije prvog spoja ili važne prezentacije na poslu, a uzrok im je najvjerojatnije visoka razina stresa. Da bismo umanjili njihovu vidljivost najčešće pribjegavamo raznim korektorima i drugim proizvodima za prikrivanje, no umjesto toga bi trebali isprobati flastere protiv prištića kako bi ‘izbrisali’ problem. Novi flasteri za isušivanje prištića brenda Mario Badescu uklanjaju prištiće preko noći, a neki čak tvrde da se probude s još vidnije čišćom kožom. Kao što nam samo ime govori, Mario Badescu Drying Patches brzo isušuju dosadne prištiće i umanjuju njihov izbočeni izgled.

Formula ovih flastera ima aktivan pristup u liječenju i brisanju prištića s lica sa sastojcima poput niacinamida, salicilne kiseline za izvlačenje nečistoća iz kože i ulja čajevca za smanjenje upale. No, za razliku od konkurentskih hidrokoloidnih flastera, ovi sadrže i anti-age sastojke poput vitamina C i hijaluronske kiseline. Rezultat ove moćne, ali nježne kombinacije je rješenje koje brzo iscjeljuje te proizvod koji će vjerojatno postati svačiji broj jedan u borbi protiv prištića.

Drying Patches možete koristiti i u kombinaciji s Drying Lotionom brenda

Mario Badescu već je veteran u borbi protiv prištića na licu. Njihov kultni Drying Lotion zaradio je više od 18.000 ocjena od pet zvjezdica na Amazonu jer se radi o brzom rješenju protiv prištića. Iako se njegova formula gotovo potpuno razlikuje od novih flastera (osim salicilne kiseline kao ključnog sastojka), radi se o uistinu djelotvornim proizvodima, prema beauty entuzijasticama. Jedan kupac tvrdi da su flasteri čak i bolji od kultnog losiona. No, najveća razlika od svega je izrazita vidljivost bijelih mrlja koje losion ostavlja na koži nakon što se osuši. S druge strane, Drying Patches su u potpunosti prozirni i neprimjetni na licu.

Iako brend ne preporučuje nanošenje proizvoda poput hidratantne kreme ili šminke na flastere, predlaže njihovu upotrebu u paru s Drying Lotionom za još moćniju borbu protiv prištića. Flastere možete koristiti i danju, dok Drying Lotion tijekom noći može obavljati svoj posao kako biste se probudili s glatkom i ujednačenom kožom bez nepravilnosti.

Mario Badescu Drying Patches možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori