Drunk Elephant je predstavio novu liniju za njegu kose

Drunk Elephant je predstavio novu
liniju za njegu kose

Prije manje od dvije godine, na europsku beauty scenu stigao je američki beauty brend s reputacijom jednog od najboljih skincare brendova danas – Drunk Elephant. Bila je to vijest koja je oduševila mnoge ljubitelje beauty proizvoda. Iza brenda koji je u nekoliko godina osvojio svijet krije se lifestyle pristup, a glavna ideja vodilja njegove osnivačice Tiffany Masterson bila je stvoriti proizvode za njegu kože s provjereno dobrim sastojcima. Na listi sastojaka Drunk Elephant proizvoda tako nikad neće naći jedan od “6 loših sastojaka” u svijetu skincare: esencijalna ulja, alkohole koji isušuju kožu, silikone, parfeme, SLS i chemical screens.

Osim po svojem pristupu kreiranju samih proizvoda i njihovom marketingu, Drunk Elephant poznat je i po svom logu koji je, kako kaže osnivačica, nacrtala u trenutku, bez puno opterećenja i razmišljanja. Jedan od najpoznatijih proizvoda iz linije je zasigurno Lala Retro Whipped Cream. Krema je osvojila mnogo nagrada, a čak je tri godine za redom nagrađena prestižnom Allure nagradom.

Nova Drunk Elephant linija

Prije nekoliko tjedana, beauty brend Drunk Elephant najavio je novu liniju posvećenu proizvodima za kosu. Zapakirane u prepoznatljivu ambalažu koja kombinra bijelo s akcentima u veselim bojama, nova linija donosi
šampon, sprej protiv petljanja kose, regenerator i piling. Drunk Elephant proizvodi za njegu kose kreirani su u s poznatim fizerom Chrisom McMillanom koji je zaslužan za frizuru Jennifer Aniston, nose clean predznak i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Cijene proizvoda kreću se od 17 do 30 funti, a uskoro ćete ih moći naručiti preko britanskog online shopa Cult Beauty koji dostavlja u Hrvatsku.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram

Učitati još
Zatvori