Bočica ovog drogerijskog seruma za lice prodaje se svake minute u svijetu

Bočica ovog drogerijskog seruma za lice
prodaje se svake minute u svijetu

Koži lica je potrebna zdrava doza hidratacije tijekom cijele godine, a jedan od najboljih načina za održavanje kože glatkom je upotreba hijaluronske kiseline. Već znamo da je benefite koje ona pruža izuzetno teško nadmašiti i da je ona ultimativno rješenje u borbi protiv umorne kože i znakova starenja poput finih linija i bora. Ako ju dosad još niste uvrstili u svoju skincare rutinu i voljeli biste to napraviti, jedan serum s hijaluronskom kiselinom se definitivno zaslužio naći na vašem radaru – L’Oreal Paris Revitalift.

Jedna bočica Revitalift seruma proda se svake minute u svijetu

Revitalift serum je toliko drag skincare entuzijasticama da se jedna bočica prodaje svake minute u svijetu. On svojom formulom osigurava cjelodnevno zadržavanje vlage u koži, pomlađuje suhu kožu te ju čini zdravijom i mladolikom. 1,5 posto čiste hijaluronske kiseline vraća koži elastičnost i kolagen koje ona s godinama prirodno gubi. Uz to, ona ju zaglađuje i podiže. Formula ovog seruma sadrži kombinaciju dvije vrste hijaluronske kiseline – jedan posto hijalurona niskomolekularne mase i 0,5 posto hijalurona visokomolekularne mase. To koži pruža trenutnu dozu hidratacije, a istovremeno pruža i dugotrajne, hidratantne učinke. Ovu značajku definitivno ne možete pronaći u svakom serumu s hijaluronskom kiselinom.

Kad svemu tome dodamo pristupačnu cijenu, nije ni čudo što je ovaj skincare hero pronašao svoje mjesto u kupaonskim ormarićima tisuća beauty entuzijastica koje tvrde da su primijetile poboljšanje već nekoliko dana nakon korištenja. Tvrde da im koža ima onaj zdrav izgled koji nije imala prije nego što su počele koristiti Revitalift serum. Bonus je i to što serum ne sadrži mirise, vrlo se brzo upija i može se nositi ispod šminke.

L'Oreal Revitalift serum

L’Oreal Paris Revitalift serum s hijaluronskom kiselinom možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori