Zagreb je dobio najluksuzniju Douglas parfumeriju ikad!

Zagreb je dobio najluksuzniju
Douglas parfumeriju ikad!

Iako će Advent u Zagrebu biti rado posjećen nadolazeće blagdane, naravno, u nešto drugačijem izdanju, znamo za još jednu destinaciju u Zagrebu koja će plijeniti pozornost. Pogotovo kad se radi o zaljubljenicima u luksuzne brendove i uslugu. Naime, Douglas parfumerija u Kaptol Centru otvorila je vrata kupcima u nikad boljem izdanju. Ona nudi drugačije iskustvo kupovine koje prati luksuzni koncept trgovine, jedinstven na ovom području. Tako je Douglas parfumerija na zagrebačkoj adresi prva parfumerija s takvim konceptom izvan Njemačke i druga najluksuznija Douglas poslovnica u čitavoj Europi. Dodatna posebnost joj je što su spomenuti koncept razvili vlastiti Douglas arhitekti.

Niche proizvodi i luksuzni brendovi u svim kategorijama

Misao vodilja u dizajniranju poslovnice bila je stvoriti luksuzno okruženje za kupce što se odrazilo na dizajn trgovine. U njemu dominiraju visoko kvalitetni materijali i namještaj te kombinacija svijetlih i zlatnih nijansi koja je izvrsno uklopljena s metalnim, staklenim i drvenim elementima. Parfumerija se prostire na 190 kvadratnih metara, a u prekrasnom prostoru fokus je stavljen na niche proizvode i luksuzne brendove koji se mogu naći u svim kategorijama. Uz već dobro poznate brendove poput Chanela, Diora i La Mera, kupcima su dostupni prestižni i svjetski poznati make-up brendovi. U njih spadaju brendovi poput By Terry, Benefit Cosmetics, IT cosmetics, Dr Irena Eris, Givenchy i brojni drugi. Dodatno veseli činjenica što će uskoro biti dostupna i Anastasia Beverly Hills.

Zaljubljenike u mirise oduševit će bogata ponuda niche mirisa. Među njima se ističu Acqua di Parma, Maison Margiela, Micallef, Zarko, Tiziana Terenzi, Trussardi La Vie di Milano i Tom Daxon. Asortiman proizvoda za njegu kože jednako je impresivan pa se u njemu mogu pronaći brendovi poput Dr. Dennis Gross, Dr Irena Eris, Dermacosmetics, Eisenberg, Rituals, Givenchy, Perricone MD, Elemis, Filorga, Revox i brojni drugi.

Ovo je prva poslovnica koja će, uz dekorativnu kozmetiku, luksuzne mirise i proizvode za njegu kože i kose, imati i dodatke prehrani. Osim toga, poslovnica nudi inovaciju Face Chart. Ona omogućava kupcima da isprobaju šminku na vizualima i tako dobiju isti dojam kao da ju nanose na vlastitu kožu. To je uistinu nešto što je prijeko potrebno u ovim izazovnim vremenima. Luksuzan koncept prati i odgovarajuća vrhunska usluga koja je u potpunosti prilagođena kupcu, a koju osigurava stručno osoblje. Uvjerite se i sami u potpuno drugačije iskustvo kupovine koje vam Douglas parfumerije obećavaju! Posjetite već danas novouređenu Douglas parfumeriju u Kaptol Centru i uživajte u bogatoj ponudi popularnih beauty brendova u najluksuznijem okruženju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori