Poznate anđelice obožavaju ovo mjesto na Fuliranju

Prosinac je, već tradicionalno, mjesec kojega mnogi najviše pamte po kupovini poklona, obiteljskim gozbama i zagrebačkom Adventu, omiljenoj destinaciji brojnih Hrvata, ali i turista. Advent i dalje nastavlja plijeniti pozornost zanimljivim sadržajem i prekrasnim lokacijama na kojima posjetitelji mogu uživati u glazbi, hrani i piću. Šetnice okićene tisućama bijelih lampica, Ledeni park na Tomislavcu, Božićna bajka na Trgu bana Josipa Jelačića ili Fuliranje na Strossmayerovom trgu. Gdje god otišli, zajamčena vam je dobra zabava! Posjetite Douglas kućicu s krilima, namjestite se, isprobajte ih i objavite fotografiju s njima uz hashtag #budianđeo.

Douglas kućica prava je atrakcija

Iako je iščekivanje poklona ispod bora postalo neizbježan dio božićne tradicije, često zaboravljamo kako je darivanje ipak važnije od primanja. Stoga su Douglas parfumerije ovog Božića pokrenule jedinstveni projekt kojemu je cilj pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Hvale vrijedan projekt, mnogima će zasigurno uljepšati ove blagdane. Brojni poznati raširili su svoja krila i time pokazali da im je do pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, zaista stalo.

Potrebno je jako malo kako bi sudjelovali – dok šetate zagrebačkim Adventom, zastanite na Strossmayerovom trgu i raširite krila. Ne, ne govorimo o pravim krilima, iako su i ova krila jednako impresivna. Posjetite Douglas kućicu s krilima, namjestite se, isprobajte ih i objavite fotografiju s njima uz hashtag #budianđeo. Douglas će za svaki # donirati 5 kuna dječjem domu „Ruža Petrović“ u Puli!

Brojni poznati isprobali su svoja krila

Brojna poznata lica brzo su prepoznala važnost ovog projekta te ga podržala na svojim društvenim mrežama. Maja Šuput, Iva Radić, Ella Dvornik, Sementa Rajhard, Rita Rumora, Lidija Lešić, Lucija Kontić i Donna Lugonja Petković.. samo su neka od brojnih imena kojima je želja ovog Božića pokazati kako anđeli zbilja postoje. Ukoliko želiš i ti doprinijeti ovom odličnom projektu, imaš priliku sudjelovati do 01. siječnja, stoga posjeti Fuliranje, raširi krila i #budianđeo!

Foto: Sandro Sklepić, Instagram

 

0