Otkrivamo vam novo anti-age ulje za lice koje djeluje

Otkrivamo vam novo anti-age ulje
za lice koje djeluje

DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL novi je potpuno prirodni proizvod za njegu lica koji sadrži sinergijsku hidratantnu, antioksidativnu i antimikrobnu kombinaciju Dopo Dropo hladno prešanog ulja sjemenki grožđa, shea maslaca i čistog vitamina E, kojeg su zajedno razvili hrvatski proizvođači hladno prešanog ulja sjemenki grožđa DOPO DROPO i Stribor Marković, stručnjak za biljke, farmaceut i biokemičar.

Potpuno prirodno ulje za njegu lica

Ovo ulje za lice pojačava zaštitu kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima te pruža nužnu hidrataciju. Hladno prešano ulje sjemenki grožđa bogato je Omega 6 masnom kiselinom koja kontrolira lučenje sebuma, umiruje kožu te pospješuje vlažnost i mekoću kože, shea maslac hidratizira i djeluje antioksidativno kako bi pomogao koži da generira zdrave nove stanice, dok vitamin E štiti kožu od slobodnih radikala, zadržava antioksidanse te igra bitnu ulogu u omekšavanju i hidratiziranju kože.

DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL je serum za njegu lica osmišljen tako da u potpunosti očuva identitet ulja sjemenki grožđa, tek s malim intervencijama ekoloških sastojaka koji poboljšavaju teksturu, upijanje i osjećaj na koži, a Stribor Marković o samom proizvodu kaže:

“Ulje sjemenki grožđa bogato je esencijalnom linolnom kiselinom, no njegova je čarolija prikladnost svim tipovima kože. Ne postoji puno biljnih ulja koja odgovaraju masnoj, dehidriranoj i potencijalno nečistoj koži, a ulje sjemenki grožđa je jedno od takvih ulja. Istovremeno, to je ulje koje godi i suhoj koži. Ulje je bogato i kompleksom vitamina E – glavnim antioksidansom organizma koji djeluje protuupalno. Ulje je oplemenjeno esterima shea maslaca koji su dobiveni ekološkim postupcima tzv. “zelene kemije”, tako da DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL daje glatkoću i zaštitu, ali bez masnog osjećaja na koži. Time godi svim tipovima kože. Serum je zaštićen od kvarenja prirodnim antioksidansom – superkritičnim ekstraktom lista ružmarina, stoga je svjež mjesecima nakon što ga otvorite.”

Clean beauty proizvod za sve tipove kože

DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL spada u kategoriju clean beauty proizvoda jer su svi sastojci potpuno prirodnog porijekla, ne sadrži parabene kao ni dodane boje ili mirise, a bočica je 100% reciklirajuća.

Za najbolje rezultate potrebno ga je svakodnevno nježno umasirati u čistu kožu lica i vrata. Rezultat je blistav ten te mekana i regenerirana koža. Smanjene su i druge manje nepravilnosti te je usporeno starenje kože.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori