Najnoviji dnevni fluidi kultnog brenda savršena su njega i podloga za make up

Najnoviji dnevni fluidi kultnog brenda
savršena su njega i podloga za make up

Cvjetni trio dnevnih fluida za optimalnu ravnotežu, umirenje ili aktivaciju postao je dijelom Dr. Hauschka njege za kožu lica. Ovi lagani fluidi kreirani su kako bi odgovorili na individualne potrebe kože. Balansirajući dnevni fluid uravnotežuje mješovitu kožu sklonu masnoj T-zoni i mrljama. Umirujući dnevni fluid umiruje osjetljivu kožu sklonu crvenilu te smanjuje iritacije kod kože sklone proširenim venama (kuperoza). Revitalizirajući dnevni fluid oživljava dehidriranu kožu blijedog i umornog tena, a koža je nakon primjene osvježena i mekana. Potiče prirodan ritam lučenja sebuma i održava vlažnost kože. Fluidi svilenkasto glatke teksture štite kožu cijeli dan, koža ih brzo upija i idealna su podloga za make up.

Dr. Hauschka brend je prve proizvode predstavio 1967., u godini Ljeta ljubavi – vrhunca Flower Power pokreta“, pojašnjava Kathrin Mezger, voditeljica razvoja proizvoda, odgovorna za Dr. Hauschka dnevne fluide. „S tim smo pokretom povezani našom težnjom da budemo drugačiji. Našom predanošću pravednoj trgovini, održivim i prirodnim proizvodima koji koriste snagu ljekovitih biljaka. Naša kozmetika prirodnim kompozicijama učinkovito podržava kožu. Nevjerojatna snaga biljaka nalazi se u svim Dr. Hauschka proizvodima pa tako i u novim dnevnim fluidima. U njima marelica, antilis i divlja ruža daju sve od sebe. Za ljude i za ljepši svijet“, dodaje Kathrin.

Svi novi dnevni fluidi nose NATRUE certifikat potpuno prirodnog proizvoda. Ne sadrže sintetičke mirise, boje i konzervanse niti mineralna ulja i silikone. Filozofija Dr. Hauschka branda jesu sastojci iz organskog ili biodinamičkog uzgoja, kad god je to moguće, a nabavljaju ih prema načelima pravedne trgovine i razvojnih partnerstava. 

Novi Dr. Hauschka dnevni fluidi

Uravnotežujući dnevni fluid uravnotežuje mješovitu kožu sklonu T-zoni i mrljama. Regulira masnu kožu, ublažava pojavu mrlja te balansira stanje kože s dugotrajnim učinkom. Vrijedni ekstrakti antilisa, poljske preslice i dragoljuba jačaju kožu, daju joj jasniju strukturu i kreiraju čišći ten.

Umirujući dnevni fluid umiruje osjetljivu iritiranu kožu sklonu crvenilu i proširenim kapilarama te jača njezinu otpornost.  Čak i koža s proširenim krvnim žilama (kuperoza) izgleda manje iritirana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti ploda divlje ruže, boražine i vrkute osnažuju i hrane kožu te joj daju ujednačen izgled.

Revitalizirajući dnevni fluid oživljava dehidriranu kožu blijedog i umornog tena, koja postaje osvježena i mekana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti marelice, mrkve i gospine trave aktiviraju blijedu i beživotnu kožu, bogato je hrane i učvršćuju kako bi postala blistava i mekana na dodir.

Dr. Hauschka – drugačiji od samog početka

Dr. Hauschka je legendarni njemački kozmetički brand u vlasništvu fondacije WALA Heilmittel GmbH, koji više od 50 godina proizvodi 100% autentičnu i učinkovitu prirodnu kozmetiku. „Osjećali smo se kao buntovnici kad smo razvili ovu nekonvencionalnu kozmetiku“, izjavila je Elisabeth Sigmund govoreći o počecima Dr. Hauschke 1967. godine. Za Dr. Hauschku prirodna kozmetika nije tek prolazan trend, nego snažna tradicija koja postoji desetljećima. Fondacija danas svoje proizvode izvozi u više od 40 zemalja.

Sirovine za premium proizvode certificirane prema NATRUE standardima prirodne kozmetike, pomno se biraju. Kad god je to moguće, uzgajaju se prema načelima biodinamičke kvalitete u vlastitu vrtu ljekovitog bilja s Demeter certifikatom. Često se ubiru u ranim jutarnjim satima kako bi se očuvala njihova puna prirodna snaga. Ono što ne uzgajamo sami, dijelom dolazi iz planina Švapske visoravni, a dijelom iz naših projektnih uzgoja iz raznih dijelova svijeta. Uvijek od partnera koji rade prema načelima pravednosti i održivosti, kao i sama Dr. Haushcka.

Svi proizvodi su bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa, silikona i mineralnih ulja te polažu pažnju na prirodne ritmove prirode i kože. Možete ih pronaći u svim bio&bio trgovinama i na https://www.biobio.hr. Koji Dr. Hauschka proizvodi bi odgovarali vašem tipu kože možete otkriti ovdje.

Foto: Instagram, Dr. Hauschka

Učitati još
Zatvori