Ostvarite osmijeh o kojem maštate već danas!

Ostvarite osmijeh o kojem
maštate već danas!

Moderna interpretacija snage koja se krije u kosi mogli bismo prekrojiti u to da se snaga, samopouzdanje, moć i zdravlje kriju u osmijehu. Nema ljepše osobe koja zrači divnom, inspirativnom vibracijom od one koja se iskreno smije! Od sada, svoj idealan osmijeh ne trebate zamišljati. On vam je nadohvat ruku uz Invisalign Simulator, a po svoju dentalnu transformaciju možete doći u modernu zagrebačku polikliniku, opremljenu vrhunskom digitalnom tehnologijom, polikliniku Niveus.

Dugo razmišljate o ravnim zubima, želite se smiješiti od uha do uha, ali taj zub ili dva koji nisu sasvim pravilno izrasli jako vas živciraju. Mislite da bi vam klasične bravice za ispravljanje zubi samo smetale, i u poslovnoj komunikaciji, ali i privatno? Opustite se jer uz Invisalign Simulator možete brzo i jednostavno svoja maštanja o prekrasnom osmijehu pretvoriti u stvarnost. Uz samo par klikova, pred vama će se stvoriti mogući finalni izgled vašeg osmijeha, onako kako bi izgledao nakon ortodontske terapije ovom naprednom metodom izravnavanja zubi s raznim ortodontskim anomalijama.

Kako funkcionira Invisalign simulator?

Kako kažu u Invisalignu, „Vidjeti znači vjerovati“. Kao dio svoje napredne ponude, Invisalign je kreirao način na koji upravo sada možete uživati u svom savršenom osmijehu – na fotografiji! Sve što trebate učiniti je nekoliko kratkih koraka – posjetite web stranicu na svom mobitelu, potom odaberete Invisalign Simulator opciju te slijedite jednostavne upute. Važan korak je da snimite svoj selfie, a aplikacija će prema najmodernijim Invisalign softverskim izračunima postići ortodontski optimalnu novu poziciju vaših zubi te će ju simulirati kao dio vašeg lica. Tako ćete dobiti „ubrzanu Invisalign terapiju“, a da nećete ni trepnuti! Izvrsna je motivacija vidjeti rezultat Invisalign terapije u samo nekoliko trenutaka, zar ne?

S Invisalignom, diskretno i brzo do najljepšeg osmijeha

Voditeljica i bivša misica Jelena Lešić odabrala je upravo polikliniku Niveus, mjesto na kojem se osjeća opušteno i gdje je njezino dentalno zdravlje u rukama najboljih stručnjaka. Od dr. med. dent. Ive Slade-Knežević, vlasnice poliklinike, uvijek dobije najbolji savjet za savršeno dentalno zdravlje, ali i besprijekornu estetiku osmijeha. Jelena nam je otkrila zašto se odlučila upravo na Invisalign za ispravljanje ortodontskih nepravilnosti i postizanje potpuno ravnog i savršeno skladnog osmijeha.

Premda sam relativno zadovoljna svojim osmijehom, uvijek sam imala želju ispraviti nekoliko zubi koji nisu bili sasvim ravni. Kad mi je moja stomatologinja, dr. Iva Slade-Knežević iz poliklinike Niveus, pobliže objasnila tehnologiju koja stoji iza ove svjetski popularne metode ispravljanja neravnih zubi, trebalo mi je svega nekoliko sekundi za odluku kako je upravo Invisalign odličan izbor za mene!“, ispričala nam Jelena.

Svjesna sam da zbog svog posla, kao i većina koji se u odrasloj dobi teže odlučuju za ortodontsku terapiju, nije posve jednostavno izabrati tradicionalnu ortodontsku terapiju zbog mogućih izgovornih pogrešaka i drugih poteškoća. Stoga sam se zaista oduševila svim benefitima koje pruža Invisalign, a činjenica da je aparatić transparentan i mobilan – mogu ga ukloniti prilikom obroka – za mene je veliki plus“, nastavlja naša sugovornica.

Zdrav i pravilan osmijeh ujedno znači i zdrav lifestyle

Naravno da sam odmah isprobala i Invisalign Simulator te sam se stvarno razveselila rezultatu koji me očekuje na kraju moje terapije. To je sve što sam oduvijek željela i jedva čekam i uživo vidjeti krajnji rezultat“, zaključila je Jelena. Vjerujemo da nebrojene mogućnosti i prednosti ortodontske terapije Invisalign transparentnim aparatićima mogu učiniti svačiji osmijeh prekrasnim, kao i unaprijediti samopouzdanje te u konačnici i dentalno zdravlje. Zdrav i pravilan osmijeh ujedno znači i zdrav lifestyle, odražava pozitivan odnos prema sebi i vlastitom zdravlju. U poliklinici Niveus stručni tim pod vodstvom dr. med.dent. Ive Slade-Knežević, dočekat će vas s osmijehom i toplinom, a uz najmoderniju tehnologiju i predanost najsitnijim detaljima, možete očekivati individualan pristup i terapiju po mjeri.

Foto: Niveus

Učitati još
Zatvori